Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihali despre Tiberiu Curea: "Are calități, este vârf, acum e forță"

 




 Suporterii lui Dinamo au ajuns să-l propună pe internet pentru prima echipă pe Tiberiu Curea, 17 ani, care a înscris în week-end-ul trecut o „dublă” la Liga 3, apoi în derby-ul cu FCSB (2-1) la juniorii A.



Dinamo nu o duce strălucit în compartimentul ofensiv, drept dovadă că revenirea lui Adam Nemec a fost primită cu aplauze de către suporterii din Ștefan cel Mare. Dar slovacul nu a produs declicul așteptat, cu CFR Cluj (0-1). "Câinii" au strâns doar două puncte și au înscris numai două goluri în ultimele 9 etape. Niciun atacant nu a înscris în ultimele 11 runde.


Tiberiu Curea, trei goluri  în două meciuri în două zile

O speranță de viitor a roș-albilor este Tiberiu Curea, iar numele puștiului de 17 ani este adus tot mai frecvent în discuție de suporterii care urmăresc meciurile echipei secunde sau care știu evoluțiile juniorilor. Ultimul week-end l-a găsit pe Curea jucând și pentru Dinamo II la Liga 3, și la juniorii A. 


A marcat de fiecare dată! Mai întâi, pentru echipa secundă a marcat o doppietta contra celor de la Concordia Chiajna II (5-0), după care în derby-ul de la Liga Elitelor U19 a făcut diferența cu FCSB U19 (2-1). Curea a bifat o repriză la Liga 3, la Dinamo, a marcat o „dublă", a intrat în minutul 65 cu FCSB U19 și a punctat după 6 minute.


Curea a slăbit 20 de kilograme vara trecută

Fostul component al Generației de Aur și antrenor la Dinamo U19, Gică Mihali, a dat referințe despre Tiberiu Curea, în condițiile în care nu ar fi exclus ca în viitorul apropiat să-l vedem la ședințele de pregătire ale lui Gigi Mulțescu. 


„Puștiul a avut o perioadă mai complicată, dar a trecut peste ea. Eu nu cunosc detalii, dar mi s-a spus că a avut o accidentare de durată, a stat mult pe tușă, ajunsese să ia foarte mult în greutate. Vara trecută a slăbit 18-20 de kilograme! A ținut o cură de slăbire drastică, acum e forță. A fost și la mine, joacă și la echipa a doua. A început să-și dea drumul la joc. Curea are calități, este vârf, protejează binișor, este puternic, ar trebui să lucreze mai mult la jocul de cap", a declarat Gică Mihali


Noi îi acordăm toată încrederea, vă dați seama, și lui Curea, și altor copii talentați. Am înțeles că era promițător încă dinainte de accidentare. Eu îi urez succes și tot ceea ce ține de mine, să-l ajut în carieră, cu plăcere 

- Gheorghe Mihali, antrenor Dinamo U19



sursa: gsp.ro



Comentarii