Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






PCH, mesaj de ultim moment pentru suporterii lui Dinamo

 



Fanii din proiectul socios „Doar Dinamo București” au anunțat astăzi că mai au nevoie de 30.000 de euro pentru a achita datoriile restante către ANAF. Termenul limită e 14 aprilie, altfel „câinii” vor pierde baza de la Săftica. 


CONTEXT: Existența lui Dinamo este amenințată de o nouă datorie importantă. Fanii-acționari din DDB au reușit să achite datoria pentru ca Dinamo să obțină licența pentru sezonul viitor, iar acum cer sprijinul fanilor lui Dinamo pentru a stinge o altă datorie presantă.

Dinamo riscă să-și piardă baza de pregătire de la Săftica, dacă nu va fi achitată suma de 35.000 de euro până la finalul zilei de miercuri, 14 aprilie. Anunțul a fost oficializat de acționarul minoritar, DDB, care a solicitat celor peste 15.000 de socios să pună din nou umărul la salvarea situației.


De ieri și până astăzi, suporterii dinamoviști au strâns 5.000 de euro. Le mai trebuie încă 30.000 pentru a fi siguri că nu rămân fără baza de antrenament de pe DN1.



sursa: gsp.ro

Comentarii