Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


PCH, mesaj de ultim moment pentru suporterii lui Dinamo

 Fanii din proiectul socios „Doar Dinamo București” au anunțat astăzi că mai au nevoie de 30.000 de euro pentru a achita datoriile restante către ANAF. Termenul limită e 14 aprilie, altfel „câinii” vor pierde baza de la Săftica. 


CONTEXT: Existența lui Dinamo este amenințată de o nouă datorie importantă. Fanii-acționari din DDB au reușit să achite datoria pentru ca Dinamo să obțină licența pentru sezonul viitor, iar acum cer sprijinul fanilor lui Dinamo pentru a stinge o altă datorie presantă.

Dinamo riscă să-și piardă baza de pregătire de la Săftica, dacă nu va fi achitată suma de 35.000 de euro până la finalul zilei de miercuri, 14 aprilie. Anunțul a fost oficializat de acționarul minoritar, DDB, care a solicitat celor peste 15.000 de socios să pună din nou umărul la salvarea situației.


De ieri și până astăzi, suporterii dinamoviști au strâns 5.000 de euro. Le mai trebuie încă 30.000 pentru a fi siguri că nu rămân fără baza de antrenament de pe DN1.sursa: gsp.ro

Comentarii