Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Aş fi venit fără să iau nimic de la Dinamo, doar din pasiune

 
Cornel Şfaiţer, a declarat că este membru Elite în Programul DDB. Şfaiţer consideră că marea problemă de la Dinamo este lipsa unui management potrivit.


"Am o urmă de regret pentru situaţia în care este. Acum patru sezoane, când era Cosmin Contra, Dinamo a fost aproape de câştigarea campionatului, în era Negoiţă. Acum, tot respectul pentru ce au făcut cei din DDB, am şi eu card Elite. Când am posibilitatea, iau şi bilete virtuale. S-a greşit mult în vară, n-am avut încredere în proiectul cu spaniolii. Văzând conferinţa de presă, l-am văzut debusolat pe Cosmin Contra. Din momentul ăla n-am crezut.


Dacă veneam la Dinamo, eram implicat, devotat. Probabil încercam să mă înconjor de oameni pricepuţi şi să facem lucruri îndrăzneţe. A fost decizia mea, am avut discuţii cu Ionuţ Negoiţă, Cunoştea foarte bine că sunt un dinamovist convins. Aş fi venit fără să iau nimic de la Dinamo, doar din pasiune. Sincer, îmi pare rău pentru situaţia de la Dinamo.


Sunt câţiva jucători buni, dar în iarnă trebuia numit un staff administrativ: un preşedinte, un director sportiv. Trebuie să fie un Consiliu de Administraţie cu un reprezentant din DDB. Lucrurile se puteau aşeza, s-a plătit licenţierea, au dat banii jucătorilor, s-au implicat băieţii de la DDB. Mai trebuia o mână forte, să ţină grupul, să fie o voce în vestiar. Trebuia un antrenor care să aibă continuitate, să ai încredere în el, un antrenor care cunoaşte spiritul lui Dinamo. Nu ştiu dacă prindea play-off-ul, dar putea să fie fără emoţii acum", a spus Cornel Şfaiţersursa foto: gsp.ro

sursa: looksport.ro

Comentarii