Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


HALTERE | La numai 13 ani, locul II la Cupa României Under 20

 

Secția de haltere de la CS Dinamo (antrenori, Anton Ficzi și Valeriu Calancea) a participat cu o echipă foarte tânără la Cupa României pentru juniori I (U20), desfășurată în perioada 19-23 aprilie la Bascov (Argeș). La numai 13 ani, Angelica Piri a reușit să se claseze pe locul 2 la categoria 45 kg, cu un total de 94 kg. Pe podium a urcat și Dorian Frâncu (16 ani), la categoria 109 kg.


Rezultate Cupa României juniori U20


Angelica Piri (cat. 45 kg) – locul 2 cu 94 kg (40 la smuls și 54 la aruncat)


Dorian Frâncu (cat. 109 kg) – locul 3 cu 209 kg (88 kg + 121 kg)


Mihai Piri (cat. 55 kg) – locul 5 cu 146 kg (68 kg + 78 kg)


Au mai concurat: Davis Umberto Dinu (cat. 73 kg) – 95 kg la total; Luca Romaniuc (cat. 89 kg) – 140 kg la total; Matei Zamfir (cat. 89 kg) – 155 kg la total.


Toți sportivii secției au concurat bine, rezultatele fiind în progres.


sursa: csdinamo.eu

Comentarii