Ultima Postare

Dinamo vizează două achiziții importante. Află cine este jucătorul de top!

  sursa foto:  FANATIK RO - Youtube În mijlocul pregătirilor pentru meciul din această seară împotriva echipei Sepsi, Dinamo se află pe  punctul de a oficializa două transferuri în următoarele zile. Potrivit informațiilor obținute de GSP , este  vorba despre doi jucători străini, unul dintre ei fiind Matis Lacava (21 de ani), care a jucat la Copa America din această vară pentru echipa Venezuelei. Originar din Caracas, Lacava și-a făcut junioratul în Europa pentru formații precum Barcelona sau  Benfica. A debutat în fotbalul mare la Academia Puerto Cabello, formație din țara natală, fiind apoi  împrumutat la Santos (Brazilia), Tondela și Vizela (ambele din Portugalia), iar acum este foarte aproape de a semna cu trupa în alb și roșu. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, este cotat la 700.000 euro, cea mai mare estimare din  carieră. Postul său de bază este cel de extremă stânga, însă poate evolua atât în centru, cât și în flancul drept al ofensivei.

Post Top Ad






Alți doi puști de perspectivă pleacă gratis

 





Dinamo este într-o situație cruntă la nivelul întregului club, iar haosul instalat în „Ștefan cel Mare” afectează și Academia grupării, care era ultimul pilon al societății care încă mai funcționa.



Centrul de juniori a produs numai în ultimii 7 ani 9 trofee la categoriile U19, U17 și U15 în 18 finale bifate. Dar juniorii dau bir cu fugiții, spre alte zări, neplătiți și liberi de contract, în unele cazuri cu concursul unor oficiali ai lui Dinamo care, voit sau nu, nu-și fac serviciul profesionist.


Aleksandr Mitrovic, 17 ani, a fost pierdut gratis și acum este pe lista celor de la FCSB și Voluntari, printre altele. La inițiativa DDB Italia, suporterii încearcă să-l întoarcă din drum pe fiul fostului atacant de la FC Național, Slavișa Mitrovici, urmând ca fanii să achite salariul tânărului goal-keeper. 


Dar Mitrovici nu este un caz singural. Alți doi tineri de viitor ai clubului au devenit liberi de contract pe același algoritm: și-au depus memorii din cauza neachitării salariilor, clubul nu a mai făcut nimic pentru a plăti și a-i convinge să renunțe la planul plecării, astfel că au părăsit Dinamo!


De la Dinamo, la FCSB și Voluntari

Conform surselor GSP.RO, Dan Tălmaciu, fundaș central de 18 ani, care a fost împrumutat și la Poli Iași de-a jucat în prima divizie, și Răzvan Mateeș, mijlocaș central de 23 de ani, au devenit liberi de contract. Tălmaciu este dorit de FCSB, pentru academia grupării lui Gigi Becali, Mateeș este aproape de a semna cu FC Voluntari. 


600 de lei

era salariul lui Tălmaciu la Dinamo, la Iași a avut de 5 ori mai mult


sursa: gsp.ro

Comentarii