Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Alți doi puști de perspectivă pleacă gratis

 

Dinamo este într-o situație cruntă la nivelul întregului club, iar haosul instalat în „Ștefan cel Mare” afectează și Academia grupării, care era ultimul pilon al societății care încă mai funcționa.Centrul de juniori a produs numai în ultimii 7 ani 9 trofee la categoriile U19, U17 și U15 în 18 finale bifate. Dar juniorii dau bir cu fugiții, spre alte zări, neplătiți și liberi de contract, în unele cazuri cu concursul unor oficiali ai lui Dinamo care, voit sau nu, nu-și fac serviciul profesionist.


Aleksandr Mitrovic, 17 ani, a fost pierdut gratis și acum este pe lista celor de la FCSB și Voluntari, printre altele. La inițiativa DDB Italia, suporterii încearcă să-l întoarcă din drum pe fiul fostului atacant de la FC Național, Slavișa Mitrovici, urmând ca fanii să achite salariul tânărului goal-keeper. 


Dar Mitrovici nu este un caz singural. Alți doi tineri de viitor ai clubului au devenit liberi de contract pe același algoritm: și-au depus memorii din cauza neachitării salariilor, clubul nu a mai făcut nimic pentru a plăti și a-i convinge să renunțe la planul plecării, astfel că au părăsit Dinamo!


De la Dinamo, la FCSB și Voluntari

Conform surselor GSP.RO, Dan Tălmaciu, fundaș central de 18 ani, care a fost împrumutat și la Poli Iași de-a jucat în prima divizie, și Răzvan Mateeș, mijlocaș central de 23 de ani, au devenit liberi de contract. Tălmaciu este dorit de FCSB, pentru academia grupării lui Gigi Becali, Mateeș este aproape de a semna cu FC Voluntari. 


600 de lei

era salariul lui Tălmaciu la Dinamo, la Iași a avut de 5 ori mai mult


sursa: gsp.ro

Comentarii