Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Alți doi puști de perspectivă pleacă gratis

 

Dinamo este într-o situație cruntă la nivelul întregului club, iar haosul instalat în „Ștefan cel Mare” afectează și Academia grupării, care era ultimul pilon al societății care încă mai funcționa.Centrul de juniori a produs numai în ultimii 7 ani 9 trofee la categoriile U19, U17 și U15 în 18 finale bifate. Dar juniorii dau bir cu fugiții, spre alte zări, neplătiți și liberi de contract, în unele cazuri cu concursul unor oficiali ai lui Dinamo care, voit sau nu, nu-și fac serviciul profesionist.


Aleksandr Mitrovic, 17 ani, a fost pierdut gratis și acum este pe lista celor de la FCSB și Voluntari, printre altele. La inițiativa DDB Italia, suporterii încearcă să-l întoarcă din drum pe fiul fostului atacant de la FC Național, Slavișa Mitrovici, urmând ca fanii să achite salariul tânărului goal-keeper. 


Dar Mitrovici nu este un caz singural. Alți doi tineri de viitor ai clubului au devenit liberi de contract pe același algoritm: și-au depus memorii din cauza neachitării salariilor, clubul nu a mai făcut nimic pentru a plăti și a-i convinge să renunțe la planul plecării, astfel că au părăsit Dinamo!


De la Dinamo, la FCSB și Voluntari

Conform surselor GSP.RO, Dan Tălmaciu, fundaș central de 18 ani, care a fost împrumutat și la Poli Iași de-a jucat în prima divizie, și Răzvan Mateeș, mijlocaș central de 23 de ani, au devenit liberi de contract. Tălmaciu este dorit de FCSB, pentru academia grupării lui Gigi Becali, Mateeș este aproape de a semna cu FC Voluntari. 


600 de lei

era salariul lui Tălmaciu la Dinamo, la Iași a avut de 5 ori mai mult


sursa: gsp.ro

Comentarii