Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alți doi puști de perspectivă pleacă gratis

 





Dinamo este într-o situație cruntă la nivelul întregului club, iar haosul instalat în „Ștefan cel Mare” afectează și Academia grupării, care era ultimul pilon al societății care încă mai funcționa.



Centrul de juniori a produs numai în ultimii 7 ani 9 trofee la categoriile U19, U17 și U15 în 18 finale bifate. Dar juniorii dau bir cu fugiții, spre alte zări, neplătiți și liberi de contract, în unele cazuri cu concursul unor oficiali ai lui Dinamo care, voit sau nu, nu-și fac serviciul profesionist.


Aleksandr Mitrovic, 17 ani, a fost pierdut gratis și acum este pe lista celor de la FCSB și Voluntari, printre altele. La inițiativa DDB Italia, suporterii încearcă să-l întoarcă din drum pe fiul fostului atacant de la FC Național, Slavișa Mitrovici, urmând ca fanii să achite salariul tânărului goal-keeper. 


Dar Mitrovici nu este un caz singural. Alți doi tineri de viitor ai clubului au devenit liberi de contract pe același algoritm: și-au depus memorii din cauza neachitării salariilor, clubul nu a mai făcut nimic pentru a plăti și a-i convinge să renunțe la planul plecării, astfel că au părăsit Dinamo!


De la Dinamo, la FCSB și Voluntari

Conform surselor GSP.RO, Dan Tălmaciu, fundaș central de 18 ani, care a fost împrumutat și la Poli Iași de-a jucat în prima divizie, și Răzvan Mateeș, mijlocaș central de 23 de ani, au devenit liberi de contract. Tălmaciu este dorit de FCSB, pentru academia grupării lui Gigi Becali, Mateeș este aproape de a semna cu FC Voluntari. 


600 de lei

era salariul lui Tălmaciu la Dinamo, la Iași a avut de 5 ori mai mult


sursa: gsp.ro

Comentarii