Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo negociază cu Joseph Akpala

 


Joseph Akpala (34 de ani) este noua țintă a celor de la Dinamo. Conducerea din ”Ștefan cel Mare” negociază cu atacantul nigerian și speră ca acesta să vină la București în zilele următoare pentru a face vizita medicală și a semna contractul cu echipa lui Gigi Mulțescu.


Dinamo negociază cu Joseph Akpala

Akpala, în prezent liber de contract, a fost transferat de Charleroi în 2006 de la Bendel, club din țara sa natală, pentru 300.000 de euro, iar doi ani mai târziu pleca la Club Brugge pentru trei milioane de euro.


În 2012, atacantul cu cetățenie belgiană a făcut pasul în Bundesliga, la Werder Bremen, unde a jucat în 21 de partide. Au urmat apoi Karabukspor, Oostende și Al-Faisaly, unde a fost coleg cu Ante Puljic sub comanda lui Mircea Rednic.


150.000 de euro este cota de piață a lui Akpala, care are șapte selecții în naționala Nigeriei, pentru care a marcat un singur gol (în poarta Franței, într-un amical câștigat de africani cu 1-0)


104 goluri a marcat Akpala în Belgia, pentru Charleroi, Club Brugge și Oostende.

Akpala a jucat ultima oară la Oostende, de care s-a despărțit în vara anului 2020.sursa: digisport.ro

sursa foto: bsnsports.com.ng

Comentarii