Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Încă un vârf al „câinilor” s-a operat și va lipsi o lungă perioadă de timp

 





Joseph Akpala, atacantul în vârstă de 34 de ani transferat recent la Dinamo, s-a accidentat și a ajuns pe masa de operație.


 Joseph Akpala s-a accidentat în cadrul antrenamentului susținut de către „câini” în cursul zilei de sâmbătă.


Ulterior, Dinamo a oferit un verdict în ceea ce îl privește pe nigerian: leziune a tendonului ahilian.


Joseph Akpala se operează în Belgia, după accidentarea suferită la Dinamo


Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a oferit noi detalii despre situația atacantului nigerian. Acesta a anunțat că Joseph Akpala a intrat în operație, la o clinică din Belgia.


„În momentul acesta, se află în operație în Belgia. O să revenim cu detalii”, a spus Mario Nicolae


„Jucătorul nostru a efectuat o investigație amănunțită în cursul acestei zile. RMN-ul arată o leziune a tendonului ahilian”, a fost anunțul medicului echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, potrivit comunicatului emis de către reprezentanții clubului.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii