Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Constantin Eftimescu, despre ultima datorie importantă a lui Dinamo: „Deja s-a plătit o parte!”

 Constantin Eftimescu, despre ultima datorie importantă a lui Dinamo: „Deja s-a plătit o parte!”

Constantin Eftimescu a vorbit despre ultimele datorii ale „câinilor”, care devin din ce în ce mai mici. Deși Dinamo a reușit să achite suma necesară pentru ca alb-roșiii să ia licența, clubul mai are încă o datorie importantă care a fost reeșalonată și anume cea către ANAF pentru baza de la Săftica, în valoare de 550.000 de euro: „Legat de datoria privind baza de pregătire de la Săftica în valoare de 550.000 de euro către ANAF, aceasta a fost reeșalonată pe timp de un de an și se achită în tranșe. Deja s-a plătit o parte din ea! Mai sunt datorii mici, dar ne mai înțelegem cu furnizorii, mai amânăm! Nu sunt sume mari: 20-30 de mii de euro și care nu reprezintă o problemă. Acestea se pot acoperi din drepturile de televiziune”, a fost anunțul liniștitor pentru fanii-acționari și suporterii lui Dinamo.


Drepturile TV reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru Dinamo, însă suma s-ar putea micșora considerabil în funcție de locul pe care „câinii” vor termina sezonul în Casa Pariurilor Liga 1: „Una e să termin pe locul 13 și alta e pe locul 7. Nu știu exact despre ce sumă ar fi vorba, dar cu siguranță sunt bani importanți pentru club. Chiar o să mă interesez în amănunt”, a mai spus Constantin Eftimescu.


sursa: fanatik.ro

sursa foto: realitateasportiva.net

Comentarii