Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Constantin Eftimescu, despre ultima datorie importantă a lui Dinamo: „Deja s-a plătit o parte!”

 



Constantin Eftimescu, despre ultima datorie importantă a lui Dinamo: „Deja s-a plătit o parte!”

Constantin Eftimescu a vorbit despre ultimele datorii ale „câinilor”, care devin din ce în ce mai mici. Deși Dinamo a reușit să achite suma necesară pentru ca alb-roșiii să ia licența, clubul mai are încă o datorie importantă care a fost reeșalonată și anume cea către ANAF pentru baza de la Săftica, în valoare de 550.000 de euro: „Legat de datoria privind baza de pregătire de la Săftica în valoare de 550.000 de euro către ANAF, aceasta a fost reeșalonată pe timp de un de an și se achită în tranșe. Deja s-a plătit o parte din ea! Mai sunt datorii mici, dar ne mai înțelegem cu furnizorii, mai amânăm! Nu sunt sume mari: 20-30 de mii de euro și care nu reprezintă o problemă. Acestea se pot acoperi din drepturile de televiziune”, a fost anunțul liniștitor pentru fanii-acționari și suporterii lui Dinamo.


Drepturile TV reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru Dinamo, însă suma s-ar putea micșora considerabil în funcție de locul pe care „câinii” vor termina sezonul în Casa Pariurilor Liga 1: „Una e să termin pe locul 13 și alta e pe locul 7. Nu știu exact despre ce sumă ar fi vorba, dar cu siguranță sunt bani importanți pentru club. Chiar o să mă interesez în amănunt”, a mai spus Constantin Eftimescu.


sursa: fanatik.ro

sursa foto: realitateasportiva.net

Comentarii