Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


L-au pierdut gratis

 Aleksandr Mitrovici (17 ani), fost portar la Dinamo, a jucat un singur meci pentru trupa din Ștefan cel Mare, în amicalul cu Dinamo Kiev, și este dorit de rivala FCSB și de FC Voluntari, după ce și-a reziliat contractul.


Dinamo a produs mulți fotbaliști în ultimii ani, atât pentru prima echipă, cât și pentru alte formații din primele două ligi. Confruntându-se cu probleme uriașe financiare, gruparea roș-albă tinde să piardă gratis tot felul de jucători.


Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu și-au depus actele să devină liberi de contract, solicitând și restanțele salariale, iar speța lor a suferit o nouă amânare din partea Comisiei de Recurs a FRF, pentru data de 29 aprilie.


„Câinii” tocmai l-au pierdut pe portarul Aleksandr Mitrovici, 17 ani, care nu a apucat să debuteze pentru prima echipa decât în amicalul cu Dinamo Kiev (0-3), așa numitul „meci al salvării” de pe 27 februarie! Puștiul - fiul fostului atacant de la FC Național, Slavișa Mitrovici - a devenit liber de contract și poate acum semna cu altă grupare din prima divizie, mai ales că nu duce lipsă de oferte.sursa: gsp.ro

Comentarii