Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






L-au pierdut gratis

 



Aleksandr Mitrovici (17 ani), fost portar la Dinamo, a jucat un singur meci pentru trupa din Ștefan cel Mare, în amicalul cu Dinamo Kiev, și este dorit de rivala FCSB și de FC Voluntari, după ce și-a reziliat contractul.


Dinamo a produs mulți fotbaliști în ultimii ani, atât pentru prima echipă, cât și pentru alte formații din primele două ligi. Confruntându-se cu probleme uriașe financiare, gruparea roș-albă tinde să piardă gratis tot felul de jucători.


Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu și-au depus actele să devină liberi de contract, solicitând și restanțele salariale, iar speța lor a suferit o nouă amânare din partea Comisiei de Recurs a FRF, pentru data de 29 aprilie.


„Câinii” tocmai l-au pierdut pe portarul Aleksandr Mitrovici, 17 ani, care nu a apucat să debuteze pentru prima echipa decât în amicalul cu Dinamo Kiev (0-3), așa numitul „meci al salvării” de pe 27 februarie! Puștiul - fiul fostului atacant de la FC Național, Slavișa Mitrovici - a devenit liber de contract și poate acum semna cu altă grupare din prima divizie, mai ales că nu duce lipsă de oferte.



sursa: gsp.ro

Comentarii