Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Suporterii din proiectul socios „Doar Dinamo București” au anunțat ce urmează pentru Dinamo

 



Liderii DDB au emis ieri un comunicat: 



DDB: „Implicarea noastră e obligatorie în continuare”

Pe 31 martie am anunțat că ne-am îndeplinit obiectivul pe termen scurt: licența. Între timp, efortul extraordinar al suporterilor a fost răsplătit cu o tombolă, cel mai norocos dintre noi câștigând un Suzuki Swift. Astăzi vom explica ce înseamnă licența și cum am făcut-o posibilă. 


CE PRESUPUNE LICENȚA Dosarul de licențiere cuprinde detalii ce țin de infrastructură, precum și de ordin financiar.


 Ambele sunt îndeplinite de Dinamo în acest moment! Termenul limită pentru licența de Europa era 31 Martie, iar pentru Liga 1 este 30 aprilie 2021. Dacă îndeplinești condițiile pentru Europa, le îndeplinește automat și pe cele din campionat, de aceea era esențial să fim pregătiți acum. 


CUM LUĂM LICENȚA Pentru a obține licența, cluburile trebuie să dovedească că nu mai au datorii, în special către angajați, actuali și foști, până la data de 31 dec 2020. Dacă în ce privește infrastructura suporterii nu puteau face nimic, în ce privește aspectul financiar suporterii dinamoviști au fost providențiali. Cu banii adunați de noi, plus cei peste 100.000 € de la sponsorul clubului, DDB a achitat din aceste datorii, însă nu în totalitate. 


Din fericire, UEFA a dat o circulară care permitea amânarea a 15% din datorii, până la 30 Iunie 2021, așa că ne-am permis să împingem pentru vară aproximativ 230.000 €. Cu alte cuvinte, Dinamo va obține licența pentru Europa sub amendamentul că vom achita această sumă (rămasă) până la 30 iunie, anul în curs. 


CE URMEAZĂ PENTRU DINAMO Grație eforturilor noastre, clubul își poate vedea liniștit de treabă, în vederea atingerii celor două obiective: Cupa României și rămânerea în Liga 1, pe un loc cât mai sus în clasamentul final. URMĂTORII PAȘI PENTRU DDB Obținerea licenței este o victorie uriașă, fără dubiu, însă pentru a ajuta clubul să își îndeplinească cele două obiective este obligatorie implicarea noastră în continuare. 


Pasul 1 pentru DDB va fi rezolvarea problemelor de ordin sportiv. DDB are un plan în acest sens, pe care continuăm să îl punem în aplicare. 


Pasul 2 este și el unul firesc. Fără efortul fantastic depus de suporteri, Dinamo s-ar fi oprit în drumul său în Liga 1 și înspre Europa. Felicitări, încă o dată, tuturor! Însă trebuie să ne asigurăm că Dinamo poate funcționa zi de zi, programul DDB fiind singura entitate pe care clubul se poate baza. OBLIGAȚI SĂ FINANȚĂM CE IUBIM, CÂINILOR! Pe lângă sumele necesare unei funcționări normale, trebuie să adunăm și suma restantă pentru licență. (230.000 €) Partea bună este că odată luată licența, ne putem face treaba mai relaxat, însă tot trebuie să ne-o facem! 

- Comunicat DDB

Comentarii