Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Contracte suspendate la Dinamo, jucătorii pun condiții, șefii nu se pun de acord, iar străinii vor să plece






Jucătorii lui Dinamo nu vor să li se suspende salariile



Situația la Dinamo e una tensionată. Pandemia de coronavirus face și victime colaterale. Nu doar prin prisma numărului de victime și de morți, dar și ceea ce rămâne după.




Dinamoviștii au fost anunțați deunăzi de faptul că li se vor suspenda contractele pe durata întreruperii activității, detaliu ce le va aduce doar aproximativ 500 de euro pe lună, în baza celor 2.340 de lei ajutor de la stat. Fotbaliștii grupării din Ștefan cel Mare n-au fost surprinși la auzul veștilor, așteptându-se să se ajungă mai devreme sau mai târziu la o asemenea situație, dar sunt extrem de afectați de informațiile furnizate de la club.

„Salariile restante? Liniște totală”
„Ne-au anunțat că vom fi înștiințați oficial de acest detaliu, că vom primi acea sumă pe durata suspendării activității, în schimb, nu ni s-a spus nimic vizavi de salariile restante. Ori dacă tot anunți că nu mai plătești remunerațiile, cu toate că n-ai mai avut și nici n-o să ai vreo cheltuială pe durata pauzei competiționale, de ce nu ni se zice nimic de salariile restante? Că n-o să renunțe nimeni la ele! Deja pe 15 aprilie se fac trei luni de neplată. Și de când se dau cei 500 de euro, pui și luna martie pe care am muncit-o jumătate? Și-așa era atmosfera cum era, să vezi după", au reacționat mai mulți fotbaliști ai roș-albilor. 

Jucătorii sunt fermi, în acest moment: nu vor accepta apoi micșorarea salariului lunar, așa cum vor șefii! Mai mult, străinii au amenințat că vor pleca din București spre țările lor în cel mai scurt timp posibil - și în funcție de găsirea unei oportunități de a ieși din țară, în siguranță - pe durata acestui șomaj tehnic. 

Ante Puljic declara pentru Gazeta Sporturilor că el așa va face. El a fost felicitat de către coechipieri, după declarațiile de pe GSP.RO: „Bravo, s-a comportat ca un lider, a spus și-a zis lucrurilor pe nume. După ce trece pandemia, vor fi negocieri dure, fiindcă jucătorii, care și-așa n-au contracte mari, au rate, au familii, nu vor accepta să li se mai ia din bani. A rămas să mai vorbim după ce trece tot, dar știm noi stilul ăsta de amânare”.





sursa: www.gsp.ro






Comentarii