Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Contracte suspendate la Dinamo, jucătorii pun condiții, șefii nu se pun de acord, iar străinii vor să plece


Jucătorii lui Dinamo nu vor să li se suspende salariileSituația la Dinamo e una tensionată. Pandemia de coronavirus face și victime colaterale. Nu doar prin prisma numărului de victime și de morți, dar și ceea ce rămâne după.
Dinamoviștii au fost anunțați deunăzi de faptul că li se vor suspenda contractele pe durata întreruperii activității, detaliu ce le va aduce doar aproximativ 500 de euro pe lună, în baza celor 2.340 de lei ajutor de la stat. Fotbaliștii grupării din Ștefan cel Mare n-au fost surprinși la auzul veștilor, așteptându-se să se ajungă mai devreme sau mai târziu la o asemenea situație, dar sunt extrem de afectați de informațiile furnizate de la club.

„Salariile restante? Liniște totală”
„Ne-au anunțat că vom fi înștiințați oficial de acest detaliu, că vom primi acea sumă pe durata suspendării activității, în schimb, nu ni s-a spus nimic vizavi de salariile restante. Ori dacă tot anunți că nu mai plătești remunerațiile, cu toate că n-ai mai avut și nici n-o să ai vreo cheltuială pe durata pauzei competiționale, de ce nu ni se zice nimic de salariile restante? Că n-o să renunțe nimeni la ele! Deja pe 15 aprilie se fac trei luni de neplată. Și de când se dau cei 500 de euro, pui și luna martie pe care am muncit-o jumătate? Și-așa era atmosfera cum era, să vezi după", au reacționat mai mulți fotbaliști ai roș-albilor. 

Jucătorii sunt fermi, în acest moment: nu vor accepta apoi micșorarea salariului lunar, așa cum vor șefii! Mai mult, străinii au amenințat că vor pleca din București spre țările lor în cel mai scurt timp posibil - și în funcție de găsirea unei oportunități de a ieși din țară, în siguranță - pe durata acestui șomaj tehnic. 

Ante Puljic declara pentru Gazeta Sporturilor că el așa va face. El a fost felicitat de către coechipieri, după declarațiile de pe GSP.RO: „Bravo, s-a comportat ca un lider, a spus și-a zis lucrurilor pe nume. După ce trece pandemia, vor fi negocieri dure, fiindcă jucătorii, care și-așa n-au contracte mari, au rate, au familii, nu vor accepta să li se mai ia din bani. A rămas să mai vorbim după ce trece tot, dar știm noi stilul ăsta de amânare”.

sursa: www.gsp.ro


Comentarii