Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Contracte suspendate la Dinamo, jucătorii pun condiții, șefii nu se pun de acord, iar străinii vor să plece


Jucătorii lui Dinamo nu vor să li se suspende salariileSituația la Dinamo e una tensionată. Pandemia de coronavirus face și victime colaterale. Nu doar prin prisma numărului de victime și de morți, dar și ceea ce rămâne după.
Dinamoviștii au fost anunțați deunăzi de faptul că li se vor suspenda contractele pe durata întreruperii activității, detaliu ce le va aduce doar aproximativ 500 de euro pe lună, în baza celor 2.340 de lei ajutor de la stat. Fotbaliștii grupării din Ștefan cel Mare n-au fost surprinși la auzul veștilor, așteptându-se să se ajungă mai devreme sau mai târziu la o asemenea situație, dar sunt extrem de afectați de informațiile furnizate de la club.

„Salariile restante? Liniște totală”
„Ne-au anunțat că vom fi înștiințați oficial de acest detaliu, că vom primi acea sumă pe durata suspendării activității, în schimb, nu ni s-a spus nimic vizavi de salariile restante. Ori dacă tot anunți că nu mai plătești remunerațiile, cu toate că n-ai mai avut și nici n-o să ai vreo cheltuială pe durata pauzei competiționale, de ce nu ni se zice nimic de salariile restante? Că n-o să renunțe nimeni la ele! Deja pe 15 aprilie se fac trei luni de neplată. Și de când se dau cei 500 de euro, pui și luna martie pe care am muncit-o jumătate? Și-așa era atmosfera cum era, să vezi după", au reacționat mai mulți fotbaliști ai roș-albilor. 

Jucătorii sunt fermi, în acest moment: nu vor accepta apoi micșorarea salariului lunar, așa cum vor șefii! Mai mult, străinii au amenințat că vor pleca din București spre țările lor în cel mai scurt timp posibil - și în funcție de găsirea unei oportunități de a ieși din țară, în siguranță - pe durata acestui șomaj tehnic. 

Ante Puljic declara pentru Gazeta Sporturilor că el așa va face. El a fost felicitat de către coechipieri, după declarațiile de pe GSP.RO: „Bravo, s-a comportat ca un lider, a spus și-a zis lucrurilor pe nume. După ce trece pandemia, vor fi negocieri dure, fiindcă jucătorii, care și-așa n-au contracte mari, au rate, au familii, nu vor accepta să li se mai ia din bani. A rămas să mai vorbim după ce trece tot, dar știm noi stilul ăsta de amânare”.

sursa: www.gsp.ro


Comentarii