Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






10 pentru Nistor.Apărare- "shaorma de Dristor"









Despre meci, e " simplu ".Toată calitatea pe care o are mijlocul, este anihilată de către proprii coechipieri din defensivă.Pentru ca un mastodont de talia lui Budescu- un fotbalist cu reale calități la " viața lui ", să te-nşire ca pe mărgele când pe stânga, când pe centru, când " pe loc repaus", trebuie să atingi nişte limite ca fundaş.Limitele de jos mai exact.Să nu poți să te ții la douăzeci şi ceva de ani, după unul de 36, să pleci după fiecare fentă la țigări prin Giurgiu, luând " la pachet " şi-un mănunchi de iarbă prin partea dorsală a şortului, denotă non valoare şi lipsă de ambiție.


Pentru ca după meci să mai şi declari că " ne pregătim pentru următoarea partidă- cea din cupă ", arată nesimțire.Nu d-le Popescu !Taman că nu vă pregătiți !Sunteți restanțieri la examenul cu fotbalul.Repetenți chiar.


Degeaba aleargă Nistor ca un nebun, tot terenul.Degeaba vă dă pas pe tărtăcuță pentru a īnscrie goluri facile, de copii şi juniori, dacă atunci când responsabilitatea voastră din teren este nulă şi neavenită.Degeaba trage Fabbrini doi-trei adversari după el, oferindu-vă spații, dacă voi vă dați cap īn cap ca berbecii...Toată lumea " cântă şi dansează " cum că să dea drumul mai repede la minge şi să paseze.Să paseze cui ?Lui Nistor, Nistor īnapoi lui şi tot aşa ?


Aveți o vârstă propice pentru " a exploda ".Pentru a fi conştienți de responsabilitatea acelor tricouri pe care le īmbrăcați.Sunteți obligați să aveți atitudine.Īnsă voi, īn loc să " explodați fotbalistic ", păşiți(vă strecurați) pe gazon ca pe un teren minat...pentru că nu sunteți prieteni cu mingea.Şi pentru că tocmai NU vă pregătiți.Lăsați gargara ieftină şi pregătiți-vă !


Separat de critica asupra compartimentului defensiv, doar cine este rău intenționat, nu poate admite că Mr. Uhrin a adus consistență īn joc.Posesie.Trasee.Nu poate da īnsă şi valoare.Valoarea o ai, o īntreții şi īmbunătățeşti, asta dacă eşti fotbalist profesionist şi nu te automulțumeşti cu postúra de " fanion stânga/dreapta ".
Să sperăm că Uhrin e lăsat să facă treabă.Lăsat să facă treabă şi ajutat cu o mână de biştari pentru concretizarea a 3 transferuri vitale: fundaş stânga, fundaş dreapta şi un vârf.Altfel, va avea soarta unui alchimist...



Articol scris de: Marius Andi Băjenaru
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii