Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihai Neicuțescu vrea să dea gol cu FCSB









Mihai Neicuțescu a marcat primul gol de la revenirea în tricoul lui Dinamo, tânărul atacant visând să puncteze acum în poarta marii rivale FCSB, de pe 5 octombrie.

Mihai Neicuțescu, 20 de ani, a reușit în meciul cu UTA (3-1) primul său gol de la revenirea în tricoul roș-albilor și a căpătat încredere pentru Derby de România de pe 5 octombrie.

Atacantul pe care șefii dinamoviști au refuzat să-l mai lase în Polonia, după ce-au fost tentați să-l dea pe o sumă derizorie, vrea să-și îndeplinească un vis al copilăriei. Pentru care s-a apucat de fotbal. E o idee pe care puștiul o reia după doi ani, când a strălucit în echipa campioană a „câinilor”, campioană la juniorii A.

„Sunt fericit că am înscris și sper că vor mai urma și altele în campionat. Este foarte important că am eliminat UTA și continuăm cursa, mai ales că unul dintre obiective este să câștigăm Cupa României.

Acum, ne concentrăm pe meciul cu Voluntari, fiindcă trebuie să învingem, apoi toate gândurile vor fi pentru duelul cu FCSB. Este cel mai mare meci, este visul meu de mic să marchez într-o astfel de partidă. Sper să reușesc să-mi îndeplinesc acest vis”, a mărturisit atacantul. Până acum a mai înscris contra roș-albaștrilor la juniori.

1 gol
în 12 meciuri avea Neicuțescu pentru "câini" până marți seara. Reușita venise în urmă cu 11 luni, în meciul cu Csickszereda, tot în Cupă





sursa: www.gsp.ro

Comentarii