Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Cupa României, obiectiv major pentru "câini". "Este calea cea mai scurtă spre o cupă europeană"
















Mai mulţi antrenori din Liga l au declarat că vor aborda faza "16-imilor" din Cupa României cu jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon. Nu va fi şi cazul celor de la Dinamo Bucureşti, care şi-au stabilit ca obiectiv câştigarea competiţiei din acest an.

Stadionul "Motorul" se anunţă arhiplin, iar utiştii sunt motivaţi să le facă viaţa grea dinamoviştilor. Antrenorul ceh, Dusan Uhrin Jr întâmpină probleme de lot după ce i-a pierdut pe Diego Fabbrini şi Daniel Popa, în decurs de o săptămână. Cu toate acestea, cel mai probabil, în atacul formaţiei de Liga l va fi un alt italian, Mattia Montini. Preşedintele celor de la Dinamo, Florin Prunea, consideră Cupa României ca fiind cel mai scurt drum către cupele europene.

Ultima partidă dintre UTA şi Dinamo datează din urmă cu 10 ani de zile. Atunci, "câinii" se impuneau la Arad, într-un meci de campionat, cu scorul de 3-1.

"Pentru noi este un obiectiv major, pentru că este calea cea mai scurtă spre o cupă europeană, al doilea rând, pentru că cel mai important este vorba despre un trofeu. O deplasare complicată, lungă, condiţiile în care se dispută jocul sunt unele cu care noi nu suntem obişnuiţi dar nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe dacă vrem să câştigăm trofeul. Aţi văzut că toţi jucătorii fac deplasarea şi din acest punct de vedere vom trata foarte serios", a declarat preşedintele celor de la Dinamo Bucureşti, Florin Prunea, la plecarea spre Arad.




sursa: /www.telekomsport.ro

Comentarii