Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Florică vrea întregul pachet de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, 92,7 %












Marți ar fi trebuit să fie o zi foarte importantă pentru istoria clubului Dinamo, întrucât se anunțase semnarea actelor pentru un nou acționar majoritar la clubul din Ștefan cel Mare, în persoana lui Claudiu Florică.

Momentan toată tranzacția este în stand-by pentru că, susțin sursele Gazetei Sporturilor, au apărut noi date ale afacerii. Favoritul pentru preluarea pachetului majoritar, Claudiu Florică, susținut de fonduri de investiții din străinătate, a venit cu o altă propunere.

Vrea întregul pachet de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, 92,7 % și nu doar 51 %, respectiv 67 %, cât s-a discutat în săptămânile anterioare. Noua propunere, cu toată documentația necesară, a fost înaintată lui Ionuț Negoiță și avocaților săi. Un răspuns va fi oferit în zilele ce urmează.

„Intenția lui Claudiu Florică a fost aceea de a avea controlul total asupra clubului pentru a nu apărea ulterilor disensiuni sau opinii diferite între partenerii de acționariat, care ar fi dus la o eventuală blocare a situației la Dinamo. Urmează ca într-o săptămână, după ce a fost prezentat un contract detaliat lui Ionuț Negoiță, să se vadă care sunt următorii pași în eventuala derulare a afacerii”, spun sursele GSP.ro.  

Aceleași surse spun că Ionuț Negoiță ar urma să primească aceeași sumă, de 3 milioane de euro, pentru întregul pachet. Mai pot exista negocieri în privința sumei de transfer.



sursa: www.gsp.ro

Comentarii