Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ante Puljici este gata de start!















Ante Puljic, 31 de ani, fundașul croat repatriat în această toamnă, unul dintre idolii galeriei, a primit asigurări că va juca după-amiază, în premieră de la revenirea la Dinamo, în disputa de la Arad din Cupa României.



Ante Puljici este gata de start! A avut de așteptat, mai ales că a sosit de la începutul lunii septembrie, dar Dusan Uhrin n-a avut ochi pentru croatul de 31 de ani. Cehul a fost fidel formulei sale de joc și nu a schimbat nimic în primul „11" în ultimele patru etape de campionat.

Acum, pentru partida din „16-imile” Cupei României cu UTA, fotbalistul care l-a refuzat pe Gigi Becali câștigând simpatia fanilor dinamoviști este apt de joc.


„A dat în clocot cât a așteptat”, s-au amuzat coechipierii, care și ei se așteaptă ca Puljic să înceapă astăzi ca titular contra ocupantei locului secund din Liga 2. 



N-A MAI JUCAT DIN MAI
Ante nu a cerut lămuriri de ce a stat pe tușă până acum, și-a văzut de antrenamente, iar aseară a plecat la Arad cu echipa. El nu a fost de la sosire și până în prezent nici măcar în lotul de 18 la partidele de campionat. Ultimul meci oficial jucat de apărătorul ce a impresionat în primul mandat la Dinamo datează din 16 mai 2019, când era la Al Faisaly, scor 1-2 cu Al Taawon.


Dusan Uhrin vrea să înceapă cu Puljic titular după-amiază, mai ales că Ante a fost adus să fie unul dintre stâlpii defensivei. Dacă totul va fi în regulă, croatul va continua ca titular și-n etapa cu Chindia, și apoi în Derby de România cu FCSB.

9 meciuri
a jucat Puljici în 2019 pentru Al Faisaly, dintre care 8 ca integralist, ultimul doar 45 de minute. A marcat și două goluri

28 de partide
a strâns croatul în ediția 2015/2016 în tricoul roș-albilor, reușind două goluri și un assist




sursa: www.gsp.ro

Comentarii