Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mulțumim căpitane











Dan Nistor este un dinamovist adevărat, în toți acești ani a arătat că este un adevărat lider, când ne-a fost mai greu, căpitanul nostru ne-a fost alături si a muncit din greu ca clubul nostru sa obțină rezultate pozitive.

El a refuzat de multe ori echipe ce ii ofereau un salariu mai bun (cu toate că a menționat că vrea să plece in străinătate) căpitanul a rămas acasă la echipa sa de suflet.
Nistor a lăudat suporterii, si-a arătat respectul față de noi toți si de fiecare data când echipa a greșit, el era acolo sa-si asume vina.

Nistor este unul dintre cei mai buni mijlocași pe care i-a avut Dinamo in ultimul deceniu. Între suporteri si Dan Nistor, exista o relație foarte frumoasă, el este genul de jucător ce orice club din liga 1 si l-ar dori.

Fără căpitan, echipa are mari probleme la construcție și rezultatele au fost dezamăgitoare pentru noi.
Nistor e mai mult decât un jucător pentru Dinamo.
Indiferent de situație, el a ramas loial si a demonstrat ca pentru el fotbalul e mai important decât banii.

El Joaca pentru Dinamo și pentru familia lui, își iubește foarte mult copilul si toate golurile ii le dedica lui. Nu doar că este un jucător foarte bun, demonstrează si ca un părinte ca este demn de acest lucru ,, in majoritatea interviurilor, menționează iubirea sa pentru copilul său''

Ar trebui ca Nistor sa joace la națională, păcat că ,, dinamovistul'' Cosmin Contra nu-l convoacă, ar fi un plus pentru națională. E un jucător care atât la Dinamo cât si la națională, ar fi același jucător tehnic, foarte rapid și luptător.
Mulțumim foarte mult căpitane, indiferent de situație, noi te vom susține.




Articol scris de: Laur Darie
sursa foto: www.telekomsport.ro

Comentarii