Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Prunea face un pas înapoi în războiul cu fanii: "Îmi pare rău"












Florin Prunea nu a fost "uitat" nici la partida contra Astrei de suporterii câinilor. Aceştia au continuat să scandeze împotriva sa, iar reacţia oficialului dinamovist la final a fost una surprinzătoare.

Dacă în urmă cu două luni se lua de fani pentru felul cum tratează echipa, Prunea a făcut primul pas spre o împăcare.

"Eu, dacă am greşit cu ceva în faţa suporterilor lui Dinamo, îmi cer scuze în mod public, dar eu cred că nu am greşit. Dacă ei s-au simţit lezaţi de afirmaţiile mele, după ce s-a întâmplat cu Eugen Neagoe, eu îmi menţin afirmaţiile, pentru că era vorba de viaţa unui om, dar n-am jignit pe nimeni. Dacă s-au simţit jigniţi, eu îmi cer scuze în mod public. N-am făcut pe nimeni drogat, nu m-am referit la modul general, dar n-am ce să fac, sunt înjurat, şi copilul, şi nevasta, şi toată lumea. Nu ştiu ce are fiica mea de-a face cu ce se întâmplă pe un stadion, dar asta este viaţa. M-am obişnuit cu tratamentul ăsta, nu am ce să fac" a mai spus managerul general al roş-albilor.

Acesta a fost foarte dezamăgit după o repriza secundă de coşmar a echipei sale.

"Am avut o atitudine bună, am avut o primă repriză foarte bună, în care cred că trebuia să închidem jocul, la ocaziile pe care le-am avut. După aceea, am început prost, foarte prost repriza a doua şi am gafat din nou pe faza de apărare. Cred eu că un rezultat de egalitate era mai corect" a mai declarat Florin Prunea. 



sursa video: www.digisport.ro
sursa foto, text: www.telekomsport.ro

Comentarii