Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo va fi gata în curând să cumpere acțiuni la clubul alb-roșu "Bugetul va fi mare"












Asociaţia "Dinamovişti Pentru Dinamo" a fost formată în 2018. Din acest proiect fac parte printre alții Cornel Dinu și actorul Răzvan Oprea. Scopul acestei asociații este de a cumpăra câte mai multe acțiuni de la Ionuț Negoiță sau de la cine va prealua clubul alb-roșu.

Actorul Răzvan Oprea se numără printre membrii fondatori care au pus la punct Asociația non-profit "Dinamoviști pentru Dinamo", după ce Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Fanii s-au mobilizat și au pus la punct o asociație non-profit care să preia clubul.

În câteva zile se va da drumul platformei prin care se va putea cotiza. "Vom da drumul la cotizaţii foarte curând şi vom încerca să cumpărăm o parte dintre acţiunile lui Dinamo. Demersurile administrative, tehnice, le vor face colegii mei, deci nu pot să spun acum în ce etapă ne aflăm cu discuţia, trebuie făcută o platformă prin care se vor face plăţi, aşa cum e la toate cluburile mari", a precizat Răzvan Oprea pentru ProSport.


Asociaţia "Dinamovişti Pentru Dinamo" este dispusă să facă parte din conducerea clubului din Ștefan cel Mare și alături de Claudiu Florică, cel care intenționează să cumpere pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță. "Am discutat lucurile astea, şi cu Cornel Dinu, important e să intrăm cu cât mai mult ca să putem avea putere de decizie. Bugetul nostru oricum va fi mult mai mare faţă de ceilalţi, iar ei vor trăi de pe urma noastră. Vom trece şi la preluarea întregului pachet de acţiuni, încet-încet", a precizat Răzvan Oprea.

Asociaţia "Dinamovişti Pentru Dinamo" a fost în proces cu Peluza Cătălin Hîldan
Asociaţia "Dinamovişti Pentru Dinamo" a fost un proiect stopat de cei din Peluza Cătălin Hîldan printr-un proces. "Dacă nu aveam procesul cu PCH, Dinamo era pe mâinile ADPD şi era cu bani foarte mulţi. Dar, asta e România, vom face mai greu, însă vom termina.

A durat cam un an şi jumătate procesul, şi cu tergiversări, asta e viaţa. Până s-a terminat, am mai pierdut din oamenii din Asociaţie, vorbesc de oameni cu greutate, nu de fani, că ei vor veni când vor vedea că ADPD e ceva serios" , a spus Oprea.

Răzvan Oprea s-a plâns că în afară de Cornel Dinu nici o altă fostă glorie dinamivistă nu este intresată de soarta clubului. "Fostele glorii ale lui Dinamo nu fac nimic pentru club, doar dau din gură. Pe lângă 'Mister' nimeni nu face nimic pentru club şi cu asta am spus tot", a mai spus cunoscutul actor.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii