Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Diego Fabbrini stă 1 lună” | Dusan Uhrin se teme de UTA: "Voi folosi echipa bună”












Dinamo va juca marți, de la 16:30, cu UTA Arad, în 16-imile Cupei României. Înainte de meci, antrenorul Dusan Uhrin jr. spune că are probeme de loc. 

„Avem ceva probleme de efectiv. Fabrini acuză unele probleme medicale şi îl vom pierde pentru aproximativ o lună!  Vom avea o săptămână dificilă pentru că jucăm 3 meciuri în doar 6 zile. Sunt meciuri importante pentru care trebuie să fim pregătiţi”, a declarat Uhrin pentru TV Telekom Sport. 


„VOM FOLOSI ECHIPA BUNĂ” 
Uhrin a vorbit și despre duelul cu UTA și anunțat  că nu-i va menaja pe titulari.

„Cupa este unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus sezonul acesta. Este un meci foarte important pentru noi. UTA are o echipă competitivă. Este pe locul 2 şi luptă pentru promovarea în Liga 1. Vom juca cu echipa bună pentru că ne-am propus să câştigăm acest meci şi să ne calificăm mai departe”, a adăugat antrenorul. 



sursa: www.gsp.ro

Comentarii