Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Fabuloasa Dinamo! Campioana României a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale istoriei recente și a obținut o victorie uriașă în Europa

















Dinamo are un start de sezon fantastic în Liga Campionilor, reușind să urce pe locul 1 în Grupa D, după victoria cu 35-28 cu GOG Svendborg, liderul înaintea jocului. Alb-roșii au făcut un joc de excepție, unul dintre cele mai bune ale unei echipe românești în ultimii ani în Europa.


GOG Svendborg a venit la București din țara care deține azi titlul mondial. Dinamo a răspuns însă cu mai mulți jucători care au fost la ultimul Mondial, cu o „sete” nebună de succes și cu o sală absolut superbă, din punct de vedere al ambianței. Miza jocului era uriașă la start, cine câștiga lua o opțiune importantă pentru calificarea în play-off. După primele două etape, ambele formații erau neînvinse, dar danezii erau lideri grație unui punct în plus.


Dinamo a știut de la bun început că nu trebuie să irosească mingi în atac, pentru că adversara e necruțătoare pe contraatac. Amine Bannour și Kamel Alouini au jucat perfect primele faze de atac, iar alb-roșii au fost în tonus de la bun început. După câteva goluri înscrise la foc automat în primele patru minute, Saeid Heidaridad și-a început recitalul. Un contraatac apărat, apoi un 7 metri și o minge scoasă cu capul au ajutat-o pe Dinamo să atingă o viteză amețitoare chiar și pentru nordici. Gazdele s-au desprins la 7-3 (min. 10), iar de aici jocul a devenit un adevărat festival pentru campioana României.


Când i-a fost mai greu, Dinamo a fost scoasă tot timpul de portar. Saeid Heidaridad a fost erou în alb și roșu în prima repriză, pe care a terminat-o cu nu mai puțin de 11 parade. Adică spre 50%, un procentaj fabulos pentru acest nivel, unde se înscrie foarte mult.

Băieții lui Constantin Ștefan au avut 17-12 la pauză, au petrecut pauza în liniște, iar de la cabine au revenit la fel de determinați. Ceva au învățat poate și din play-off-ul cu Sporting, de la începutul anului, un plus au adus și noile achiziții, excelând egipteanul Mamdouh, care i-a ”înnebunit” pe nordici cu infiltrările lui la semicerc.

Toți jucătorii s-au ridicat la înălțimea fanilor, dar repriza a doua i-a aparținut parcă lui Amine Bannour. Tunisianul le-a „tăiat” respirația oaspeților cu tăria șuturilor, fiind imposibil de blocat. Dinamo și-a făcut meciul ușor și a condus în partea secundă permanent la 5-6 goluri, spre final diferența urcând la șapte goluri. Ultinma fotografie i-a aparținut tot lui Heidaridad. Iranianul a avut alte două parade incredibile, iar campioana României s-a impus cu 35-28.

Per total, Dinamo a făcut un meci de zile mari, un joc pe care nu-l va uita prea curând. Și probabil că nici danezii.

Dinamo – GOG 35-28 (17-12)

Heidarirad, Missaoui, Lazăr – portari; Vujic 2, Bannour 11, Alouini 5, Savenco, Asoltanei 2, Negru, Gavriloaia 1, Zulfic, Kuduz 6, Nantes 4, Jamali, Mousavi, Mamdouh 4

Hallgrimsson, Andreasen – portari; Rikhardsson, Arnarsson 1, Nilsen 3, Andersen 1, Pujol 4, Jorgensen, Laerke 4, Begendahl, Gidsel 1, Kronborg, Pytlick, Tilsted, Jakobsen 8, Moller 6





CLASAMENT GRUPA D
1. Dinamo București 5p
2. GOG Gudme  4p
3. Wisla Plock 2p
4. Cehovskie Medvedi 2p
5. K. Schaffhausen 1p
6. IFK Kristianstad  0p
* primele două clasate se califică în barajul pentru "optimi"


sursa foto: www.gsp.ro
sursa text: www.prosport.ro
sursa video: www.digisport.ro

Comentarii