Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






HANDBAL | Liga Campionilor: HC Dinamo Bucureşti - IFK Kristianstad, miercuri, ora 18













Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti va susţine, miercuri, de la ora 18, prima partidă pe teren propriu din aceast sezon al grupelor Ligii Campionilor, în compania suedezilor de la IFK Kristianstad. Partida va fi prefaţată pe Telekom Sport 1, de la ora 17.30, în cadrul emisiunii "Zoom Sport". De asemenea, vor fi reacţii şi imediat după partidă.

Sala din "Ştefan cel Mare" se anunţă din nou neîncăpătoare. Fanii şi-au anunţat prezenţa în număr mare alături de "câini", iar începutul bun de sezon le dă aripi. Trei din trei în Liga Zimbrilor (cu CSM Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi HC Vaslui) şi un egal în prima etapă din Liga Campionilor, pe terenul elveţienilor de la Kadetten.

De partea cealaltă, Kristianstad a pierdut partida de debut în grupa D a Ligii Campionilor, fiind învinsă pe teren propriu de danezii de la GOG, cu 24-33. Mai fac parte din grupă ruşii de Chekhovskiye Medvedi şi polonezii de la Wisla Plock. În duel direct dintre cele două, din prima rundă, câştig de cauză au avut ruşii, scor 25-23.

La partida contra scandinavilor, Dinamo nu se poate baza pe croatul Jakov Vrankovici şi pe ungurul Iman Jamali. Vor fi, în schimb, pe teren, căpitanul Dan Savenco şi golgeterul tunisian Amin Bannour, care au lipsit în ultimele partide de campionat.

"Este o echipă tipic scandinavă. Au foarte mulţi jucători tineri şi cu siguranţă va fi un meci tare, fizic pentru că ei sunt ca o jucărie. O întorci cu cheia şi ei apoi aleargă 60 de minute. Este foarte greu să alergi cu ei. Dar şi noi avem calitate şi sper ca mâien să facem un meci bun", a declarat, pentru Telekom Sport, centrul celor de la Dinamo, Stevan Vujic.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii