Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gică Hagi îl ia pe Damien Dussaut, pe care Dinamo l-a dat afară! Când va semna francezul







Gică Hagi nu și-a încheiat campania de achiziții pentru sezonul în curs. Managerul tehnic al celor de la Viitorul a pus ochii pe Damien Dussaut (24 de ani), fundașul dreapta francez care sezonul trecut a evoluat pentru Dinamo.

”Regele” l-a urmărit cu atenție pe fotbalistul care a evoluat două sezoane și pentru Standard Liege, în perioada 2014-2016, și a decis să-l aducă la Viitorul. Hagi a negociat deja cu francezul, dar a amânat pentru săptămâna viitoare, după meciul cu Gaz Metan, de la Ovidiu (luni, 16 septembrie, 21:00, Digi Sport 1) finalizarea tratativelor.

Cei de la Viitorul l-au vrut și pe Gabriel Moura (31 de ani), înainte ca acesta să fie legitimat la Dinamo. Gruparea lui Gică Hagi intrase pe fir, negociase cu omologii de la Sepsi pentru brazilian, a fost trimisă și o ofertă concretă, numai că jucătorul a fost deturnat de ”câini” în ultimul moment. Eugen Neagoe, fostul antrenor al roș-albilor a fost cel care l-a convins pe Moura să-l urmeze la Dinamo.


Cine este Damien Dussaut! S-a aflat și în vizorul lui Chelsea
Venirea lui Damien Dussaut la Dinamo, în ianuarie 2019, a fost privită ca o realizare importantă de către cei din conducerea clubului din ”Ștefan cel Mare”. Fostul jucător al celor de la St. Trond, acolo unde a ajuns de la Standard Liege, a fost dorit de Chelsea în primăvara lui 2015.

Atunci în vârstă de 20 de ani, Dussaut era legimitimat la Standard Liege. Deși nu juca meci de meci, el era căutat și de cei de la Tottenham. Nu s-a realizat mutarea în Anglia, iar în 2016 Standard l-a dat la St. Trond, unde a jucat 59 de meciuri și a marcat de două ori.

Gică Hagi insistă pentru această mutare datorită faptului că Dussaut este polivalent. Concret, el poate evolua pe 6 poziții: fundaș dreapta (de bază), mijlocaș dreapta, inter dreapta, fundaș stânga, mijlocaș stânga și fundaș central.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii