Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Duşan Uhrin: ”Poate că jucătorilor mei le este frică de rezultat!”











Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’49, ’66 şi Crepulja ’80. Pentru Dinamo au înscris Popescu ’18 şi Moldoveanu ’74.

În minutul 90+1, Constantin Budescu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. În momentul în care a ieşit de pe teren, Budescu i-a dat banderola de căpitan lui Gabriel Tamaş.

Duşan Uhrin Jr a vorbit la finalul partidei despre lipsurile echipei sale, lipsuri care au dus la eşecul de la Giurgiu: ”Le-am oferit prea multe spaţii, şi din nimic, le-am făcut cadouri. Poate că jucătorilor mei le e frică de rezultat, nu ştiu. Ne panicăm prea uşor, vorbim ceva în vestiar, dar când ieşim pe teren, facem lucrurile diferit” a mărturisit Uhrin.

Cehul a fost învins pentru a doua oară de când a preluat-o pe Dinamo, iar decisiv în acest duel a fost Constantin Budescu, fotbalist revenit în această vară în Liga 1: ”Budescu este un fotbalist, dar era mai bine dacă nu juca în acest meci :) ” a glumit şi Uhrin, după meci.

Despre Puljic, transferul de ultimă oră al ”câinilor”, antrenorul lui Dinamo a explicat: ”Ante Puljic se antrenează de două săptămâni cu noi. El nu e accidentat, dar nu este pregătit în acest moment”




sursa video: www.digisport.ro
sursa text, foto: www.telekomsport.ro

Comentarii