Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu îl contrează pe Valeriu Iftime: "Vede doar ce vrea dânsul!"










Președintele celor de la Botoșani, Valeriu Iftime, a acuzat dur arbitrajul George Rădulescu. Oficialul moldovenilor a susținut că echipa sa merita să primească trei penalty-uri și a cerut un cartonaș roșu pentru Neicuțescu.

Răspunsul dinamoviștilor nu s-a lăsat mult așteptat și a venit din partea lui Ionel Dănciulescu.

"Nu pot să fiu ipocrit și să neg evidența, dar se face prea mult tam tam doar când e în favoarea unora. Noi la 1-0 trebuia să închidem jocul și nu mai existau discuții. Domnul Iftime văd că are o pasiune doar pentru adunare, nu și pentru scădere. Vede doar ce vrea dânsul. Îi place să vorbească doar înainte și după meciurile cu Dinamo. Prinde glas doar cu noi. Nu vorbește înainte și după alte meciuri", a spus Ionel Dănciulescu pentru Gazetă.


Ce a spus Valeriu Iftime, după Dinamo - Botoșani 1-1
Valeriu Iftime l-a făcut praf pe George Rădulescu, arbitrul meciului Dinamo - Botoșani (1-1). Patronul moldovenilor a cerut trei penalty-uri și un cartonaș roșu.

”S-au văzut 3 lovituri de la 11 metri, au fost 4 faze controversate numai la poarta adversă! Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Mihai Roman a avut două faze în careu la care se putea da penalty. Ce să-i fac arbitrului Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul!

Jucătorii mei spun acum «Ne fură!». M-am uitat cu niște oameni din Italia la meci, iar ei nu înțelegeau cum se fură la noi. N-am câștigat, iar acum bărbații își bat nevestele acasă. Ce dacă-i prietenul lui Diaconu? Cine-i ăsta? E vai de mama lui!", a spus Valeriu Iftime după meci. 




sursa: www.digisport.ro

Comentarii