Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






VIDEO | Ce spune Dan Nistor despre revenirea la echipa naţională













Dan Nistor a făcut un nou meci excelent pentru Dinamo şi atrage din ce în ce mai des atenţia asupra sa şi a evoluţiilor sale.

Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I.

Dinamoviştii s-au impus după un gol marcat în înferioritate numerică, în urma eliminării lui Deian Sorescu, jucător care a primit al doilea galben pentru o simulare. Oaspeţii au ratat un penalty, la scorul de 1-0.

La final, Dan Nistor a vorbit despre prestaţia sa şi a echipei sale: ”Punctele sunt importante. Am demonstrat că suntem o echipă mare, eu sper să urcăm şi în clasament şi să le demonstrăm unor guri rele că nu aceasta este valoarea noastră. Sincer e mai puţin important acest lucru, important este că echipa să câştige şi să ne atingem obiectivul” a spus decarul lui Dinamo, la final.

Deian Sorescu va rata derby-ul cu FCSB: ”Da, era un jucător important după noi. probabil dacă pasa în dreapta nu se mai întâmpla acesta al doilea cartonaş galben. Cred că eu că prima repriză puţin fiecare a jucat pentru el şi asta s-a văzut.. A doua repriză am demonstrat că suntem o echipă şi am câştigat şi în 10 oameni”

Se întoarce Dan Nistor la naţională? ”Eu dacă voi fi convocat mă va bucura acest lucru şi sper să ajut echipa naţională” a mărturisit mijlocaşul câinilor.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii