Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce spune Dusan Uhrin despre duelul cu fostul său elev, Dan Alexa











Astra - Dinamo | Astra - Dinamo va fi un duel care va aduce faţă în faţă doi antrenori care au lucrat împreună. Dan Alexa a fost căpitanul lui Poli Timişoara pe timpul primului mandat de antrenor  al lui Dușan Uhrin la gruparea din Banat.  Acum la Dinamo, o altă echipă importantă din cariera lui Alexa, tehnicianul ceh a recunoscut că îi pregăteşte mai multe surprize la revedere.

"Abia aștept să mă văd cu el, este prietenul meu. Am lucrat cu el cu mult timp în urmă și a fost o perioadă foarte bună. De asemenea, a fost un jucător foarte bun. A fost un luptător. A fost jucătorul cheie din echipa mea, căpitanul, și am petrecut o perioadă frumoasă împreună. Este un avantaj pentru el că mă cunoaște, dar m-am schimbat total," a spus Dusan Uhrin.

Dinamo vine după egalul cu scandal de acasă cu FC Botoşani şi are nevoie de puncte pentru a se apropia de zona de playoff. 

"Astra joacă bine acasă, a câștigat chiar cu CFR Cluj, trebuie să ne luptăm pentru cele trei puncte, nu ne va fi ușor, dar am muncit mult și sper să facem un meci bun," a spus Dusan Uhrin. 

Dusan Uhrin, artizanul revenirii lui Dinamo
Antrenorul ceh a fost lăudat de unul din elevii săi. Mihai Popescu crede că venirea lui a determinat revirimentul alb - roşiilor.

"Este un tip foarte serios, dur atât cât trebuie şi cât merităm să fim, pentru că aveam nevoie de această schimbare, a venit cu o mentalitate nouă, din afara ţării, şi cred că asta s-a văzut în jocul nostru. Am mai spus-o, aveam nevoie de o schimbare pentru că eram cu moralul la pământ după începutul foarte slab. Cu această revenire ne gândim la play-off şi, de ce nu, mai sus.

Cu Mister lucrăm foarte mult tactic, ne arată şi ne explică ce vrea dânsul să lucrăm şi să facem pe teren. Acesta a fost principalul factor al schimbării noastre, este mai aproape de noi şi ne simte mult mai bine," a declarat fundaşul dinamovist.

Astra - Dinamo se dispută sâmbătă, de la ora 20.30, în direct la Digi Sport 1




sursa: www.digisport.ro

Comentarii