Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo București cunoscută în toată lumea











După toate aceste evenimente neplăcute din ultimii ani, numele Dinamo București încă este pronunțat peste tot in lume pentru coregrafiile spectaculoase si pentru istoria sa frumoasă.
După toate ironiile, înjurăturile și ura asupra echipei Dinamo București, lumea se uita la suporterii noștri si la meciurile istorice între echipa lor si echipa noastră și suntem lăudați și apreciați.

Mulți Români judeca Dinamo, dar totuși există străini care poarta un respect pentru noi știind că am oferit atâtea pentru fotbalul european.

Majoritatea din jucătorii străini care sunt contactați de Dinamo, știu din start că vin la un club mare, la un club unde suporterii sunt ca un ,, al 12-lea jucător pentru echipă''
Fc Dinamo București este un club unde nu banii unui patron vorbesc, ci iubirea adevărată și susținerea când echipa merge greu.
Știind că avem cea mai frumoasa galerie din țară, si atât de cunoscută in toata lumea, asta face ca Dinamo in prezent, sa aibă un impact atât de mare in rândul pasionaților de fotbal.


Niciodată nu trebuie sa ne arătăm punctul slab, trebuie să ne ajutăm echipa și sa arătăm ca suntem încă mândria țării, atât in tribune cât si pe teren.
Cum alții ne apreciază, asta e un plus pentru moralul si pentru imaginea noastră.




Articol scris de: Laur Darie
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii