Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Presiune pe Contra: "Nistor trebuie să fie titular în echipa naţională"











Dan Nistor, 31 de ani a fost şi la meciul Dinamo-Voluntari 2-1 unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, cu pase de gol la ambele reuşite ale "câinilor", după ce în Cupa României el a marcat de două ori la meciul UTA Arad - Dinamo 1-3. Toată lumea este de acord că Nistor nu trebuie să lipsească din lotul pe care Cosmin Contra îl va convoca pentru "dubla" României cu Feroe, 12 octombrie, şi Norvegia, 15 octombrie, iar mulţi îl cer în primul "11".

"Nistor trebuie să fie titular în echipa naţională. Am văzut meciul împreună cu Cosmin Contra şi cred că a fost impresionat de Nistor. Este cel mai bun mijlocaş din România. L-aş vedea doar pe Stanciu aproape de Nistor ca valoare.

Nu ai cum să nu remarci forma fizică şi modul în care se pregăteşte şi priveşte jocul de fotbal. Eu cred că este în cea mai bună formă a lui de când joacă fotbal. Nici nu se pune problema să nu fie luat la echipa naţională", a declarat Florin Prunea în această dimineaţă la Digi Sport Matinal.

Cosmin Contra nu a avut o relaţie buncă cu Dan Nistor pe vremea când antrena Dinamo. Actualul selecţioner a insistat ca jucătorul să fie cedat la CFR Cluj, la schimb cu Nascimento.

Florin Bratu a plecat de la Dinamo după ce l-a făcut praf pe Dan Nistor
Dan Nistor a trecut printr-o situaţie neplăcută anul trecut, după ce a intrat în conflict cu antrenorul de la acea vreme a lui Dinamo, Florin Bratu. Acesta din urmă a fost nevoit să plece de la conducerea tehnică a "câinilor" după înfrângerea de la Iaşi, 0-1.

“Sunt foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat. Lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme, de când căpitanul nostru a avut acea propunere de la Steaua (n.r. FCSB). Atunci s-a destabilizat totul. Am discutat cu el, dar a reușit să ne destabilizeze. Sincer, mi-a spus că vrea să plece la Steaua, că e o oportunitate, să îl lăsăm să plece. Din momentul ăla, nu a mai fost jucătorul pe care îl știam.

Nistor mi-a destabilizat vestiarul, din momentul ăla. El, în vestiar, vorbește în fiecare zi cu tinerii numai de bani, de zeci de mii de euro, așa se laudă. A reușit să destabilizeze si să distrugă o muncă pe care am făcut-o noi aici", a declarat Florin Bratu, la finalul meciului Poli Iași - Dinamo 1-0.

"A fost o chestiune personală între el şi . Îl simt că are o chestiune personală împotriva lui Nistor. Toată lumea ştie în club că e o chestiune personală. A vrut să se strice imaginea lui Nistor. A dovedit că este dinamovist adevărat şi este foarte iubit de spectatori", a mai spus Prunea la "Matinal".




sursa: www.digisport.ro

Comentarii