Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FCSB - Dinamo ar putea fi șocul optimilor! Când are loc tragerea la sorți + cum arată urnele











Tragerea la sorți a optimilor Cupei României va avea loc luni, începând cu ora 12:00, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”. 

Cele 16 echipe vor fi împărțite în două urne. Urna A va avea 15 echipe, iar în urna B va fi Petrolul Ploiești. „Lupii galbeni” vor fi primii care își vor afla adversara, fiind singura formație din urna B. Apoi se vor stabili și celelalte șapte meciuri din optimi.


URNA A: 
FC BOTOŞANI 
FCSB
SĂNĂTATEA CLUJ
UNIVERSITATEA CRAIOVA
ASTRA
SEPSI
FORESTA SUCEAVA
DINAMO
FC VOLUNTARI
POLI IAŞI
HERMANNSTADT
U CLUJ
CS MIOVENI
METALUL BUZĂU
ACADEMICA CLINCENI
URNA B: 
PETROLUL
Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie cu începere de la ora 14.30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii