Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Ropotan, a vorbit cu regret despre situația în care a ajuns Dinamo











Adrian Ropotan, 33 de ani, jucător liber de contract în acest moment, a vorbit cu regret despre situația în care a ajuns Dinamo, fosta sa echipă. 

„Echipa actuală a lui Dinamo nu arată prea bine. E una dintre cele mai negre perioade ale echipei. Nu aș vrea să mai văd echipa așa. În sinea mea, sufăr, la fel ca orice dinamovist, că echipa nu se mai bate la titlu în fiecare an. Nu mai văd dăruire. Am fost crescut acolo, iar acum nu mai văd lucrurile pe care le vedeam când jucam noi. Sunt și mulți jucători străini, care poate nu înțeleg ce înseamnă această echipă.  

La o echipă precum Dinamo ar trebui continuitate. Cu Mircea Rednic, această echipă putea să crească. E nevoie de un nucleu al jucătorilor care să crească împreună, să dezvolte anumite trasee. În momentul de față, Dinamo e o putere a grupului. Cei de acolo trebuie să lucreze împreună. Cu excepția lui Nistor, și poate a lui Fabbrini, nu văd pe nimeni de acolo să facă diferența”, a spus Ropotan, la GSP Live. 

Fostul mijlocaș a mai spus că și-ar dori să mai revină la echipa la care s-a consacrat, fiind de părere că ar face față fără probleme în actuala configurație a echipei din „Ștefan cel Mare”. 

„Nu vreau să pară o autoinvitație, dar mi-aș dori să mai joc măcar un meci pentru Dinamo. Acolo am crescut, acolo am avut satisfacții. Totuși, nu sunt disperat pentru această chestie. Cred că aș avea loc printre titularii de acum ai lui Dinamo. Mulți poate spun că sunt prea bătrân, unii nu m-au plăcut niciodată, asta este”, a mai declarat mijlocașul. 

În prezent fără echipă (s-a despărțit de Concordia Chiajna în această vară), Adrian Ropotan a evoluat de-a lungul carierei pentru Dinamo II, Dinamo, Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga Novgorod, Gabala, Petrolul, Pandurii, Hatta Club și Concordia Chiajna. În tricoul lui Dinamo, Ropotan a cucerit titlul în 2007, ultimul an în care „câinii” au devenit campioni. 

83 de meciuri
a strâns Ropotan în tricoul lui Dinamo, în toate competițiile





sursa: www.gsp.ro

Comentarii