Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Reporter: Ai auzit ce au patit suporterii dinamoviști azi in Timișoara ? Dan Nistor: Am auzit ce au patit suporterii timișoreni nu cei dinamoviști, asta am auzit!












Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României după ce a învins-o pe UTA cu scorul de 3-1. Dan Nistor a fost de departe omul meciului.

Dinamo s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins UTA Arad, scor 3-1.

La finalul partidei, căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor a explicat: ”Mă bucur foarte mult că am reuşit să ne calificăm şi sper să câştigăm şi vineri, împotriva celor de la Voluntari. Eu îmi doresc din tot sufletul ca ei să promoveze şi să ne vedem la anul în Liga I. Este un oraş frumos, suporterii lor sunt minunaţi. Îmi doresc să ne calificăm, nu contează cu cine vom juca. Sper să nu se mai repete acea ruşine de acum un an. Cu siguranţă nu se va mai repeta acea ruşine, se vede că Dinamo e o echipă puternică, joacă un fotbal frumos”

Pe parcursul partidei, fanii arădenilor i-au provocat pe ”câini” şi au scandat în repetate rânduri ”Steaua, Steaua!”. Nistor a reacţionat la finalul meciului: ”Am auzit, dar nu m-a deranjat. Steaua am văzut că e în liga a patra, deci nu are de ce să mă deranjeze” a mărturisit cu zâmbetul pe buze, căpitanul lui Dinamo.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu