Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Crescut de Dinamo, un internaţional de tineret a dat lovitura! ”Kaka” de România va juca în prima ligă din Belgia











Miercuri, Sporting Lokeren a anunţat oficial transferurile fotbaliştilor Habib Habibou (ex-FCSB) şi Vlad Mitrea (ex-Dinamo)

Vlad Mitrea, un tânăr fotbalist crescut de Dinamo Bucureşti şi asemănat de presa italiană cu brazilianul Kaka este noua achiziţie a belgienilor de la Lokeren. Mijlocaşul semnase în 2017 cu Internazionale Milano, dar a ales acum o nouă experienţă: ”Sunt onorat să îmbrac acest tricou pentru sezoanele care urmează” a reacţionat Mitrea, pe o reţea de socializare.


Născut pe 23 ianuarie 2001, Vlad Mitrea măsoară 1.82m şi este internaţional de tineret român Under 18. El a evoluat pentru echipa de juniori Under 18 a clubului Internazionale Milano, formaţie pentru care a şi marcat un gol în sezonul trecut.

Trei selecţii are Mitrea la naţionala Under 18 a României. El se va pregăti momentan cu echipa Under 19 a lui Lokeren, dar va face parte din lotul lărgit condus de tehnicianul Glen De Boeck.








sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii