Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Scandalul cât casa de la Dinamo anulează venirea Rapidului în „Groapă” » Florin Prunea: „Se făcea peste capul nostru”














Ieri, Rapid anunțase că urmează să joace meciul cu Gloria Buzău, de duminică, pe stadionul marii rivale Dinamo, dar totul a căzut în 24 de ore din cauza protestului dur al ultrașilor PCH.



Rapid primise acordul celor de la CS Dinamo, proprietarul stadionului, să joace pe arena din Ștefan cel Mare, dar fanii „câinilor” au avut o reacție dură. „Pe «Dinamo» nu va juca niciodată Rapid. Bălănescu și Prunea vor pleca imediat dacă ajung rapidiștii în parcare, nu la vestiare!”, au amenințat marți cei din PCH.

Azi, într-un comunicat al clubului, e anunțat faptul că Rapid va juca din nou în Regie. Clubul giuleștean nu a primit acceptul celor de la Astra și FC Voluntari, iar varianta Dinamo a căzut din cauza fanilor dinamoviști.

„Am apelat la ajutorul și bunăvoința colegilor de la Astra și Voluntari, mizând nu doar pe argumentul proximității, ci si pe cel al oamenilor cu trecut alb-vișiniu, de la cele două cluburi. Din păcate, din varii motive (obiective, suntem convinși), nu am putut primi suportul scontat. În lipsă de alternative, am apelat la ultima soluție disponibilă - stadionul Dinamo.

Precizare importantă: stadioanele din Clinceni, Tunari, Berceni etc. nu sunt omologate pentru Liga 2, iar procesul de omologare, prin care și stadionul din Regie a trecut în vară, durează 30-45 de zile, fiind implicate mai multe instituții, printre care si ISU. În ciuda faptului că am găsit înțelegere din partea clubului Dinamo, contractul a picat în ultimul moment datorită opoziției suporterilor dinamoviști (a caror poziție suntem nevoiti, de asemenea, să o înțelegem).

Așadar, în lipsa opțiunilor, meciul cu Gloria Buzău programat duminică, se va disputa acasă, în Regie. Ne bucurăm de suportul total al specialiștilor care se ocupă de refacerea gazonului, primind asigurări că se vor depune toate eforturile necesare pentru ca gazonul să se prezinte în condiții optime la ora jocului” 
comunicat Rapid pe pagina de Facebook.

FLORIN PRUNEA: „SE FĂCEA PESTE CAPUL NOSTRU”
Sub asediul fanilor, Florin Prunea, președintele lui Dinamo, apucase să explice înainte ca Rapid să bată în retragere că nu a avut putere de decizie în acest subiect:

„Reacția suporterilor lui Dinamo mi se pare normală. Nu ne-a întrebat nimeni, pe mine nu m-a consultat nimeni. Nu se pune problema ca Rapid să joace aici! Normal era să ne întrebe și pe noi, cei din club. E casa noastră. Dinamo trebuie să joace aici. Nu am ceva împotriva Rapidului, chiar o stimez”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.





sursa foto: studentpenet.ro

Comentarii