Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Adrian Ropotan: "Pulhac a pățit-o! L-au fugărit pe stradă"









Adrian Ropotan, 33 de ani, a povestit azi, la GSP Live, momentele complicate pe care le-a trăit la Dinamo în 2008, după ce fanii au aflat că el, Gabi Torje și Cristi Pulhac au cântat celebra manea „Steaua e numai una”.


„O să-mi rămână eticheta asta. Reacțiile suporterilor au fost foarte dure. Sufeream, dar nu puteam să schimbăm nimic. A fost o glumă, am cântat mai multe piese. Unii nici nu mai puteau să cânte, erau muți. Fiind în casa unui coleg, nu puteai să te aștepți că această chestie va apărea pe undeva.

Nimeni nu se aștepta la asta, noi fiind dinamoviști crescuți de Dinamo. Totuși, eram dinamoviști și am dat tot pentru echipa asta!. Lumea s-a supărat pe noi, am și plătit pentru asta. Unii au fost înjurați, alții au fost fugăriți pe stradă. Pulhac a pățit-o. M-a sunat și am venit repede să aplanăm situația. 

Clubul ne-a amendat, a fost o amendă usturătoare pe care am simțit-o foarte bine pentru că nu aveam un contract foarte mare”, a spus Ropotan, la GSP Live.

Și rușii știau!
Fostul mijlocaș al lui Dinamo a mai spus că, în momentul în care a semnat cu Dinamo Moscova, a fost avertizat să nu repete episodul bahic la care a fost protagonist la București.

„A fost o întâmplare haioasă. După ce am semnat cu Dinamo Moscova, erau foarte mulți suporteri în sală. Mi-au făcut cadou un CD și mi-au spus să nu cânt un alt imn decât cel al lui Dinamo Moscova. Și ei știau de episodul din România, inclusiv acum mai am acasă acel CD”.

Dezmăț după înfrângerea de la Brașov
Adrian Ropotan, Cristi Pulhac și Gabi Torje au fost protagonişti într-un episod celebru din 2008, când evoluau la Dinamo. După o înfrîngere cu FC Braşov, 0-2, aceștia au fost filmaţi petrecând cu muzică şi băutură. Ceea ce a declanşat un mare scandal la vremea respectivă a fost faptul că, la un moment dat, aceştia au început să cânte o manea cu refrenul „Steaua e numai una”!





sursa: www.gsp.ro

Comentarii