Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ante Puljic: "Dinamo este singura echipă la care pot juca în România, pentru că mie îmi place când oamenii te iubesc"













Ante Puljic a asigurat că Dinamo este singura echipă la care poate juca în România şi a dezminţit zvonurile conform cărora rivala "câinilor", FCSB, ar fi fost interesată de serviciile sale în acest an.

"În acest sezon FCSB nu m-a căutat. Sezonul trecut da, m-a căutat. Dinamo este singura echipă la care pot juca în România, pentru că mie îmi place când oamenii te iubesc. Mai sunt patru-cinci jucători din perioada în care am fost aici prima oară. Îmi place noul antrenor, vorbeşte mult cu noi. Trebuie însă ca noi, jucătorii, să dăm mai mult pentru rezultate bune. Am venit aici pentru că Dinamo este cel mai bun club din România şi merită să fie între primele locuri ale clasamentului", a declarat fundaşul în vârstă de 31 de ani.

Ante Puljic a revenit în acest sezon la Dinamo
Puljic e convins că Dinamo poate prinde play-off-ul Ligii 1.

"Jucăm împotriva celor de la FC Voluntari, nu va fi uşor, trebuie să dăm tot ce putem, pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Mă bucur că m-am întors, pentru că mi-a plăcut la Dinamo şi prima dată. Îmi place România, Bucureştiul, vreau să continuu aici. Am început să jucăm mai bine şi sper să ajungem acolo unde ne dorim, în play-off", a mai spus Puljic.

Dinamo - FC Voluntari va fi în direct la Digi Sport 1 vineri, de la 20:30.





sursa: www.digisport.ro


Comentarii