Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo are nevoie de susținerea noastră





Imagini pentru suporteri dinamo


În ultimi ani, la echipa noastră a lipsit performanța.
Asta a făcut ca la meciurile noastre sa fie lipsă de spectatori la meciuri, e foarte dureros pentru un dinamovist când își vede echipa pierzând ,, dar toți împreună trecem mai ușor peste eșecuri si tot împreună vom deveni mai puternici''

Trebuie să dovedim că nu suntem ,, suporteri doar la victorii ''.. trebuie să ne arătăm atașamentul pentru echipă si să lasăm criticile dacă noi la rândul nostru nu suntem capabili să-i susținem când au nevoie.

Tot acest haos a fost format din cauza unor oameni neprofesioniști, niște oameni care nu știu să întrețină un club de tradiție, asta nu depinde de noi și nici de jucători..
Jucătorii n-au nici o vină, au venit să joace și sa încerce să aibă rezultate bune. Spun asta deoarece multă lume îi înjura, până la urmă și ei sunt oameni. Dacă noi ii înjurăm, îi demoralizăm și e normal ca jocul lor sa fie slab, de asta trebuie să-i ajutăm sa gândească pozitiv, sa-i susținem oricât de slab ar fi lotul, când au în spate strigătul a 20 de mii de Dinamovisti, cu altă mentalitate vor juca.

După ultimele meciuri, ne îndreptăm spre bine (având un joc bun , având suporteri pe stadion, având si rezultate mai bune) +niște achiziții foarte bune și revenirea căpitanului Dan Nistor, acestea au adus un plus foarte mare în echipa noastră.

Rog toți suporterii dinamovisti: hai să susținem echipa, vom scăpa de Negoiță si de Prunea, rezultatele vor veni ele, dar până atunci trebuie sa arătăm că suntem Dinamovisti și sa lasăm gândurile negative, toate vin la timpul lor.
Ne-am ridicat de multe ori, am arătat de ce suntem in stare, am făcut senzație, si împreună vom goni răul si vom readuce gloria in echipa noastă.




Articol scris de: Laur Darie

Comentarii