Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Măsuri drastice după bătaia de la Timișoara: 8 ultrași dinamoviști au fost arestați! 😒











Ciocnirile dure de marți dintre fanii dinamoviști și cei timișoreni n-au rămas fără repercusiuni: 8 ultrași ai celor de la Dinamo au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit Opinia Timișoarei, opt dintre fanii lui Dinamo au ajuns în această dimineață în arestul IPJ Timiș, unde urmează să fie cercetați pentru faptele reprobabile de marți, când s-au bătut cu ultrașii timișoreni în centrul orașului.

„Au fost reținute pentru 24 de ore 8 persoane din galeria lui Dinamo pentru tulburarea liniștii publice. La secție au fost peste 20 de persoane, de la Dinamo și de la Poli Timișoara din galerie”, a confirmat și Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IJP Timiș, la Pro X.

În dimineața meciului UTA Arad - Dinamo, aproximativ 30 de ultrași dinamoviști au ajuns la Timișoara cu avionul, timpul petrecut în orașul de pe Bega fiind plin de evenimente tensionate. Mai mulți membri aparținând Peluzei Sud a roș-albilor au fost protagoniștii unei altercații de proporții cu ultrașii timișoreni.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii