Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






UHRIN: "M-am schimbat total"





Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană



Antrenorul Dusan Uhrin a declarat că şi-a schimbat în totalitate stilul de a aborda meciurile, astfel că Dan Alexa, fostul său elev de la Poli Timişoara, acum antrenor la Astra Giurgiu, nu îi mai cunoaşte schemele tactice.

Tehnicianul dinamovist Dusan Uhrin a vorbit astăzi, la Săftica, despre următorul meci în Liga 1, programat sâmbătă, în deplasare, împotriva Astrei Giurgiu. "Ne aşteptăm la un meci foarte greu pentru că Astra joacă bine acasă, am văzut și victoria lor cu CFR Cluj. Trebuie să facem totul pentru cele trei puncte, nu va fi uşor, dar sper că va fi un meci bun. Trebuie să fim atenţi la jucătorii de pe benzi, sunt rapizi, trebuie să acoperim bine şi mijlocul terenului.


Alexa îmi e prieten, am lucrat mult timp cu el. A fost un luptător, era cheia echipei mele, era căpitan, a fost o perioadă frumoasă. Poate este un avantaj că mă cunoaşte, dar m-am schimbat în totalitate", a declarat Dusan Uhrin, care a reuşit să schimbe atmosfera în lotul echipei din Ștefan cel Mare, una apăsătoare din cauza rezultatelor slabe în primele etape ale acestei ediții de campionat. "Am jucat un amical cu o echipă din Liga a III-a în această săptămână, am avut toţi jucătorii la dispoziţie, am lucrat mult tactic în ultima perioadă, una dificilă, nu ştiu dacă este suficient.


 Am terminat la egalitate ultimul meci, nu sunt fericit, dar FC Botoşani a jucat bine, însă dacă arbitrul nu ar fi anulat primul nostru gol ar fi fost alt meci. Ei vorbesc de anumite penalty-uri, dar dacă era gol în prima repriză, scorul final putea fi 3-0, pot să spun şi eu asta. Dar cred că egalul a fost echitabil pentru toată lumea. Când am venit aici, a trebuit în primul rând să schimb ritmul jocului, de asemenea jucătorii nu erau fericiţi, erau căzuţi şi din cauza situaţiei nu a fost uşor. Am câştigat de două ori şi nu este suficient ca să fii în primele şase. Am schimbat un pic atmosfera, nu era din cauza fostului antrenor, ci din cauza rezultatelor înregistrate", a mai spus Uhrin.


Jucătorii dinamoviști Puljic, Brito şi Mrzljak sunt foarte aproape de a ajunge la capacitatea maximă pentru a îmbrăca tricoul alb-roșu. "Ei revin uşor, uşor, nu sunt la nivelul pe care îl doresc eu, mai trebuie să lucreze. Poate Mrzljak este gata de joc, dar nu ştiu, poate voi schimba ceva, poate Puljic ar putea juca. Avem o perioadă dificilă, trei jocuri în şase zile şi sigur trebuie să schimbăm ceva", a adăugat Dusan.


Antrenorul principal al dinamoviștilor este fan al echipelor Manchester United şi FC Barcelona. "Sunt fan al echipei Manchester United, dar şi al lui Barcelona, sunt suporter al unor antrenori pentru că fac o treabă bună. Trebuie să învăţăm de la ei! Ei nu pot învăţa de la noi, sunt sigur. Au staff-uri mari, toate metodele noi de antrenament, de pregătire fizică pentru această maşină şi pentru tot ce este în jurul ei, ştiu totul despre jucătorii lor. Noi nu ştim. Joc uneori după modelul lui Gaurdiola, dar e foarte dificil, altă dată defensiv, ca Mourinho, este un mix, în funcţie de jucători. Ei aleg jucătorii pentru sistemul lor, noi facem sistemul în funcţie de jucătorii noştri", a încheiat Uhrin.



sursa: fcdinamo.ro

Comentarii