Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Vaișcovici: "Am impresia că acest club nu e condus doar de Negoiță. Așa cred, că e cineva în spatele lui"










Claudiu Vaișcovici (57 de ani), fost jucător la Dinamo și membru în Asociația „Doar Dinamo București”, una dintre societățile care își propun să preia clubul de la Ionuț Negoiță, a făcut o afirmație surprinzătoare în această dimineață. 


Contactat telefonic la emisiunea GSP Live, Vaișcovici a comentat pe tema subiectului vânzării clubului, fiind de părere că nu Ionuț Negoiță e cel care decide destinele clubului, ci o persoană mult mai influentă, care preferă să își țină ascunsă identitatea.

„Am impresia că acest club nu e condus doar de Negoiță. Așa cred, că e cineva în spatele lui. Așa e peste tot, întotdeauna a fost cineva în spatele cuiva. 

Eu am făcut și pariu că Dinamo nu va fi vândut. Negoiță va renunța la club atunci când va veni «ordin la unitate»”, a spus Vaișcovici, la emisiunea GSP Live. 

Ionuț Negoiță se află la conducerea clubului din februarie 2013. În ultimul an, patronul de la Rin Grand Hotel a avut mai multe tentative să cedeze echipa, însă trattivele cu diverși oameni de afaceri s-au împotmolit de fiecare dată. 

În prezent, două asociații de tip socios, una condusă de Cornel Dinu, iar cealaltă de PCH, își propun să preia puterea în „Ștefan cel Mare”. 




sursa: www.gsp.ro

Comentarii