Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






VIDEO | CS Dinamo şi-a premiat cei mai valoroşi sportivi ai anului 2019 + o nouă sală de gimnastică în "Ştefan cel Mare", cea mai mare din ţară














CS Dinamo Bucureşti şi-a premiat cei mai buni sportivi ai anului 2019. A fost un an plin de realizări naţionale şi internaţionale, la finele căruia s-au pus bazele participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi Lausanne, din 2020. Cu această ocazie, dinamoviştii au inaugurat cea mai mare sală de gimnastică din România.


Clubul din Ştefan cel Mare are cu ce se lăuda. Sportiva anului a fost declarată Laura Coman, multiplă medaliată la Europene şi Mondiale la tir. De asemenea, antrenorul său, Marin Olimpiu, a fost şi el recompensat de către oficialii dinamovişti.

"(Câte focuri ai tras, dacă ar fi să faci un calcul, pentru performanţa asta?) O întrebare destul de dificilă, cred că sute de mii de focuri, de alice trase. La un antrenament trag în jur de 200 de alice şi per total habar nu am, foarte multe", a declarat Laura Coman, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Cea mai bună echipă a fost desemnată cea de handbal masculin, campioană naţională, câştigătoare a Supercupei României şi prima echipă din istoria Ligii Campionilor care încheie faza grupelor (10 meciuri) fără înfrângere.

(A fost cel mai frumos an?) Da, a fost un an foarte frumos şi pentru mine, şi pentru echipă, sperăm ca în 2020 să obţinem ce nu am obţinut în 2019, adică să trecem de barajul de calificare cu Sporting Lisabona), a declarat Constantin Ştefan, antrenorul dinamoviştilor.

Lista laureaţilor de la Dinamo este completată de:

Cel mai bun sportiv la categoria tineret: Florin Sorin Lehaci - canotaj; cel mai promiţător canotor din lume în 2019, conform Federaţiei Internaţionale de Canotajh. În acest an, a obţinut aurul la Mondialele şi Europenele de tineret.
Cel mai bun sportiv la categoria juniori: Gheorghe Petruţ Jinga, de la secţia de schi alpinism. Sportivul se pregăteşte la Centrul Sportiv Braşov şi a obţinut o istorică medalie de bronz la Campionatele Monidiale, calificându-se, astfel, la Jocurile Olimpice de iarnă pentru tienret - Lausanne 2020, unde va fi portdrapel al delegaţiei României.

Ancuţa Nicoleta Bodnar - canotaj
Robert Glinţă - înot
Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari - canotaj
Bianca Pascu - sabie
Amalia Bereş şi Roxana Anghel - canotaj
Victor Mihalachi - canotaj
Marius Cozmiuc, Viviana Bejinariu, Mădălina Bereş şi Denisa Tîlvescu - canotaj
Roxana Paraşcanu - canotaj
Cristina Popescu şi Beatrice Parfenie - canotaj
Maria Tivodariu - canotaj
Cristian Luca - haltere
Marian Enache - canotaj
Alin Alexuc - lupte.

A fost inaugurată noua sală de gimnastică de la  CS Dinamo

Înaintea oficializării premierilor, a fost inaugurată şi noua sală de gimnastică de la Dinamo, care va fi cea mai mare din România. Nu putea să lipească de la eveniment preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

"O nouă sală de gimnastică în care trebuie şi ne dorim să înceapă din nou acel şir de medalii cu care România s-a mândrit", a spus fostul campion olimpic de la scrimă, de la Sidney 2000, Mihai Covaliu.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii