Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dusan Uhrin: "Putem vorbi de penalty la Perovic. De fiecare dată se întâmplă ceva, dar de fiecare dată e împotriva noastră"











Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a oferit primele reacţii, după ce şansele "câinilor" au scăzut dramatic pentru calificarea în play-off.

Dinamo a pierdut cu 1-0 pe terenul lui FC Botoşani, în urma golului lui Cîmpanu, din minutul 89, iar "câinii" s-au îndepărtat de play-off. După meciul din Moldova, FC Botoşani e pe locul şapte, cu 33 de puncte, la egalitate de puncte cu locul şase, Gaz Metan, echipă cu un joc în minus. Dinamo e doar pe opt, cu 28 de puncte, şi poate fi egalată la puncte de Sepsi OSK, la finalul acestei etape.

La finalul partidei, Dusan Uhrin a susţinut că va încerca să câştige toate partidei rămase, patru la număr, pentru a califica echipa în play-off: "Este rău, pentru că şansele sunt mici de a ajunge în play-off. Nu ştiu ce se mai poate întâmpla. Mergem acasă şi trebuie să schimbăm ceva la echipă. Avem jucători cu caracter. Felicitări celor de la Botoşani. A fost greu şi a fost un meci greu pentru arbitru. Nu am marcat, deşi am fi putut să o facem. Putem vorbi de penalty la Perovic. De fiecare dată se întâmplă ceva, dar de fiecare dată e împotriva noastră. Am vrut să scoatem maximum. Fiecare moment a fost dificil pentru mine. Am avut multe ocazii în prima repriză, dar a lipsit ultima pasă. Pentru noi astfel a fost. Trebuie să ne ridicăm, să muncim, să contruim ceva aici", a declarat Dusan Uhrin după înfrângerea cu FC Botoşani. 

"Nu e imposibil să ne calificăm în play-off, dar e extrem de dificil. Mai sunt în joc 12 puncte, dar vom vedea ce se va întâmpla. Poate câştigăm cele patru meciuri", Dusan Uhrin. 

"L-am pierdut pe Nistor pentru meciul de azi, au fost acele grşeli de arbitraj cu Sepsi. Nistor era important, chiar dacă avem jucători buni. Jucătorii trebuie să muncească mai mult. 

Vreau să mă duc acasă, să-mi fac calculele, să văd ce se va întâmpla. Vom trece peste periaoda asta, trebuie să facem mai multe. Mai am contract cu Dinamo, dar voi rămâne la Dinamo. vreau să schimb mentalitatea puţin. Dacă jucătorii vo4r să câtştige, trebuei să lupte mai mult. Am făcut doar două greşeli azi şi am pierdut meciul", a încheiat cehul de pe banca lui Dinamo.  




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii