Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marius Șumudică, negocieri pentru aducerea lui Dan Nistor la Gaziantep!









Dan Nistor (31 de ani, mijlocaș ofensiv) este dorit de Marius Șumudică, 48 de ani, la Gaziantep, în Turcia. Căpitanul „câinilor” ar putea pleca în schimbul a doar 300.000 de euro. 

Nistor are șanse minime să mai continue în Ștefan cel Mare și după pauza de iarnă! Mijlocașul este supărat din cauza restanțelor salariale, dar și pentru că roș-albii mai au șanse infime să se califice în play-off. De partea cealaltă, șefii lui Dinamo sunt conștienți că în cazul în care nu-l vor lăsa pe Dan să plece, acesta nu va mai da același randament din cauza frustrării.  

Astfel, conform surselor Gazetei, clubul este în discuții pentru un transfer al căpitanului la Gaziantep. Antrenorul turcilor, Marius Șumudică, îl dorește pe Dan, considerând că acesta este unul dintre cei mai compleți mijlocași români. În cazul în care se va ajunge la o înțelegere, Nistor ar putea încasa un salariu de peste 400.000 de euro pe an. În acest moment, jucătorul încasează în Ștefan cel Mare 180.000 de euro anual. 

AR ACCEPTA 300.000 DE EURO 
Deși managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, a declarat că prețul pe care „câinii” îl cer pe Nistor se învârte în jurul unui milion de euro, sursele Gazetei susțin că Ionuț Negoiță ar fi dispus să accepte și 300.000 de euro. 

Finanțatorul dinamovist nu dorește să se repete cazul Gnohere. Atunci, „câinii” au ținut de preț, nu l-au dat pe atacant la FCSB pe 750.000 de euro și au fost obligați să accepte într-un final 250.000 de euro după ce francezul a intrat în ultimele șase luni de contract și a refuzat să prelungească.  

În cazul lui Nistor problema ar fi atitudinea, nu contractul. Dan mai are contract cu „câinii” un an și jumătate, dar în cazul ratării unui transfer bănos, acesta ar putea protesta serios, fiind singurul jucător din lot care își permite să critice public conducerea atunci când nu îi convine ceva. 

„Evident că îmi doresc ca Gaziantep să urce în clasament. În acest scop am făcut unele demersuri împreună cu conducerea. Am convenit că avem nevoie de unele transferuri şi am început să lucrăm în acest sens. Vrem să întărim echipa cu vreo patru jucători” 

„Dacă ni se vor alătura jucătorii doriţi, vom putea reuşi lucruri şi mai bune. Şi împreună cu conducerea vom încerca să rezolvăm această problemă fără să punem clubul în dificultate financiară”
- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

4 goluri
și 10 assist-uri în 17 meciuri a reușit Nistor în actuala stagiune de Liga 1

12 goluri
în 95 de meciuri a marcat Nistor pentru Dinamo în Liga 1, all-time

ACUZAT DE BRATU 
Nistor a avut un scandal monstru cu fostul antrenor al "câinilor", Florin Bratu. Căpitanul dinamovist a fost ofertat de FCSB și deși a declarat public că nu e interesat pentru că este dinamovist, tehnicianul l-a acuzat pe jucător că minte. Bratone a dezvăluit la vremea aceea că Dan i-ar fi cerut în privat să îl lase să plece la rivală pentru că se gândește la siguranța financiară a familiei sale. 

ÎL VREA ȘI PE DJOKOVICI 
Nistor nu este singurul jucător dorit de Șumudică la Gaziantep! Antrenorul român mai este interesat și de mijlocașul lui CFR, Damjan Djokovici, 29 de ani. Problema este că cei de la Cluj au cerut în schimbul croatului un milion de euro, o sumă considerată mult prea mare de către oficialii lui Gaziantep. 




sursa: www.gsp.ro

Comentarii