Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cristi Borcea dezvăluie cine a fost omul din spatele ultimei perioade de glorie a lui Dinamo











Cristi Borcea (49 de ani), fostul conducător al lui Dinamo, a rememorat perioada în care era acționar la unul dintre cele mai mari cluburi din România, alături de alte persoane influente, precum fostul impresar Giovanni Becali (67 de ani).

„Giovanni Becali controla 99% dintre fotbaliștii români. Perioada de glorie a lui Dinamo, de 12 trofee, i se datorează și lui. Bineînțeles că am avut și divergențe, n-a fost ușor. De exemplu, la instalarea lui Rednic. Dar la sfârșit am luat campionatul cu 15 puncte avans atunci.

Norocul meu a fost că i-am luat pe Bratu și pe Lobonț de la Rapid, pe Dănciulescu. Luam de oriunde voiam. Și niciun jucător de la Dinamo nu pleca liber de contract. Acopeream o mare parte din buget din transferul de jucători, chiar dacă nu mergeam departe în cupele europene”, a declarat Borcea, la Realitatea TV.

PALMARES BORCEA LA DINAMO
4 campionate (2000, 2002, 2004, 2007)
6 Cupe ale României (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2012)
2 Supercupe ale României (2005, 2012)





sursa: www.gsp.ro

Comentarii