Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dacă 50.000 de fani pun câte 75 de euro și se strâng 4 milioane de euro, eu vin și pun 500.000 de euro










Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo, a reacționat după planul dezvăluit de Dumitru Dragomir, care a anunțat că mai mulți oameni de afaceri, printre care Borcea, Badea și Cataramă vor să investească la clubul alb-roșu. 

Cohn a spus că nu este interesat de proiectul anunțat de fostul șef al LPF, dar că ar investi la Dinamo dacă fanii „câinilor” ar strânge o sumă importantă.


„Eu nu știu nimic de proiectul lui Dragomir. Nu cunosc subiectul. Poate e o idee de-ale lui. Nu mă interesează. Am vorbit cu Cristi Borcea și mi-a spus că vrea să-și vadă de sănătate. Nu am vorbit de Dinamo în niciun moment.

Dacă Dinamo are atât de mulți suporteri, să pună ei bani. Dacă 50.000 de fani pun câte 75 de euro și se strâng 4 milioane de euro, eu vin și pun 500.000 de euro. Abia atunci acest proiect cu socios devine serios. Până atunci, vorbim de socios ca și cum am vorbit despre rachete”, a declarat Vladimir Cohn la Pro X. 





sursa: www.gsp.ro

Comentarii