Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Concluziile lui Florin Prunea, după un nou an ratat de Dinamo!














Dinamo a avut un nou an dezastruos. ”Câinii” sunt din nou aproape de a rata play-off, iar Florin Prunea a tras concluziile. Președintele echipei antrenate de Dusan Uhrin nu se aștepta la un astfel de parcurs și a anunțat că Dinamo trebuie să o ia de la început.


”Noi vorbim și știm exact ceea ce avem de făcut. De mâine ne vom apuca de treabă pentru că vacanța este scurtă. Trebuie să ne apucăm să muncim. Să o luăm de la început.

Echipa a avut atitudine, din păcate am pierdut. Terminăm un an în care nu ne așteptam să fim atât de departe de play-off. Șanse mai sunt, mai sunt meciuri de jucat. Atâtat timp cât mai sunt trebuie să credem în ele”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Special.

Mihai Popescu nu a făcut deplasarea la Botoșani
Dinamo a pierdut cu 0-1, la Botoșani, meci la care Dusan Uhrin nu s-a putut baza pe Mihai Popescu. Florin Prunea susține că cei doi au avut o discuție, dar nu a vrut să dezvăluie de ce a rămas fundașul central la București.


”Situația lui Mihai Popescu este una simplă. A avut o discuție cu antrenorul și amândoi au hotărât să rămână la București. Sunt discuții private pe care le-a avut cu Dusan și nu ar fi corect ca eu să le fac publice”, a mai spus Prunea.

26 de ani are Mihai Popescu.

600.000 de euro este cota de piață a lui Popescu, conform transfermarkt.com.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii