Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






VIDEO | Sorescu după înfrângerea de la Botoşani: "E dureros, mai ales acum de sărbători"
















FC Botoşani a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe Dinamo, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I. Golul a fost marcat în minutul 90, de Cîmpanu, care intrase în teren de 20 de secunde.

"A fost o înfrângere dureroasă, mai ales în ultimul minut. Dan Nistor este un jucător important pentru noi, toată lumea ştie asta. Dar dacă s-a întâmplat ca Dan să fie suspendat sau accidentat cum a fost în prima parte a campionatului, asta nu înseamnă că noi nu trebuie să intrăm pe teren şi să nu luptăm pentru victorie.

O echipă nu stă într-un singur jucător, dar Dan Nistor e un jucător important pentru noi. Nu mereu e fericire, mai trebuie să avem şi zile grele. E păcat şi dureros pentru că în principiu noi suntem cei vinovaţi. Vom lupta până la ultima etapă, dar e dureros că plecăm acasă la familii să facem sărbătorile cu o înfrângere şi cu şanse minime de a mai intra în play-off. Cu banii suntem la fel ca şi până acum, este greu, nu avem ce face. Nu doar la noi sunt probleme" , a declarat Deian Sorescu.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii