Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Încă o problemă pentru „câini”: Kevin Bru merge la UEFA pentru a-și lua banii











Kevin Bru (30 de ani) s-a despărțit de Dinamo la începutul lunii noiembrie. Mijlocașul din Mauritius urmează să deschidă un dosar la FIFA pentru a-și recupera banii de la formația din „Ștefan cel Mare”. 

Situația de la Dinamo e una extrem de tensionată. Fotbaliștii nu sunt plătiți, Negoiță vrea să facă schimbări importante și la nivel de conducere, vizați fiind Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, iar problemele se tot adaugă. „Câinii” vor avea de furcă acum și cu comisiile FIFA, afirmă surse din Mauritius. 

Internaționalul Kevin Bru intenționează să sesizeze forul internațional săptămâna viitoare, nemulțumit că nu și-ar fi primit toți banii. Clubul are o altă variantă, sau cel puțin a avut în momentul anunțului încetării contractului.

COMUNICATUL EMIS DE DINAMO PE 1 NOIEMBRIE
„FC Dinamo București și mijlocașul Kevin Bru au convenit pe cale amiabilă încetarea raporturilor contractuale. Internațional al statului Mauritius, Kevin Bru a adunat 9 meciuri pentru Dinamo în acest sezon competițional, 8 în campionat și unul în Cupa României. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Kevin Bru mult succes în carieră”, se arăta în comunicatul clubului Dinamo. 

600.000 de euro
e cota de piață a lui Bru, conform transfermarkt.de

14 selecții
are Bru la naționala insulei Mauritius, a dat și un gol






sursa: www.gsp.ro

Comentarii