Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor e dispus să plece de la Dinamo dacă vine o ofertă care să convină şi clubului









Dinamo joacă ultimul meci al anului la Botoşani. E decisiv pentru un loc în play-off?


E ca o finală pentru noi şi îmi pare foarte rău că nu pot fi pe teren să-mi ajut colegii. Am mare încredere că echipa poate lua cele 3 puncte. Să ştiţi că noi am pierdut foarte multe puncte din cauza arbitrajelor în acest sezon, nu ştiu dacă suntem vânaţi, însă au fost prea multe greşeli împotriva noastră.

S-a vorbit foarte mult că ai vrea să pleci în această iarnă de la Dinamo?!

Eu sunt un dinamovist şi voi rămâne dinamovist toată viaţa, dar dacă va veni o oferta bună pentru mine şi pentru club, mă voi gandi. Am o vârstă şi trebuie să am grijă şi de familia mea.


"Prunea şi Dănciulescu nu s-au ascuns pe sub birouri"
S-a zvonit că şi Florin Prunea, şi Ionel Dănciulescu ar pleca în această iarnă.

Asta ar fi ultima! Ca doi dintre cei mai mari dinamovişti să plece. Eu sunt sigur ca atât Florin, cât şi 'Danciu' nu ar lăsa Dinamo la greu. Au demonstrat de atâtea ori că sunt alături de noi. Nu s-au ascuns pe sub birouri la greu şi au fost, alături de staff-ul tehnic, mereu lângă noi şi ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.

Ar fi o mare pierdere pentru Dinamo dacă Florin şi 'Danciu' ar pleca. Pentru ca acest club să revină unde îi este locul, în elită, e nevoie în primul rând de dinamovişti, iar ei sunt printre cei mai mari dinamovişti.

În ultima perioadă au tot fost probleme cu banii la Dinamo.

Lucrurile s-au mai reglat. Am primit o parte şin retanţe şi, în plus, conducerea ne-a asigurat că lucrurile se vor regla şi nimeni nu va rămâne fără banii luaţi. Cel mai important acum este să prindem playoff-ul şi toata lumea din acest club ar trebui să fie unită şi să aibă doar asta ca scop pentru că un al treilea an cu Dinamo în play-out ar însemna o mare contraperformanţă.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii