Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu, fără milă la adresa lui Florin Prunea și a lui Florin Bratu: „Vorbește de salariul tău! Ce mare dinamovist ești? Ai fost doar o rezervă”










Dănuț Lupu, fost jucător și oficial la Dinamo, s-a implicat în scandalul dintre Florin Prunea, președintele „câinilor”, Florin Bratu, fost antrenor, și căpitanul Dan Nistor. 
Dănuț Lupu a fost extrem de vehement și i-a criticat pe Prunea și Bratu. Acesta l-a acuzat pe fostul portar că nu este dinamovist adevăarat și a spus și că „Mitraliera” nu ar trebui să vorbească de salariul lui Dan Nistor.

„Am urmărit replicile dintre Prunea și Bratu și m-a luat râsul. Cine se ceartă? Doi inși care se cred mari dinamoviști! Hai să fim serioși! Bratu vorbește doar ca să se afle și el prin treabă. Iar de la Prunea ce pretenții să ai?


Băi, Florine, în loc să vorbești de salariul lui Nistor, de ce nu vorbești tu de salariul tău de la Dinamo? Pe ce bani ai venit tu la Dinamo? Dacă erai mare dinamovist nu veneai pe salariul ăla la Dinamo. Și nu este deloc unul mic. Ai curajul să îl faci public?

Dar ce mare dinamovist ești tu? Că pe la Dinamo ai fost toată viața rezerva lui Stelea! Alții au apărat în fața ta. Câte trofee ai luat tu cu Dinamo din postura de titular? Ai luat eventul cu Universitatea Craiova, acolo unde ai fost sigur titular. Așa mare dinamovist ești tu? Îi demonstrez că nu este dinamovist.

De Bratu nu are rost să vorbesc că nu am ajuns să discut și despre Bratu. El este și mai mic de ani ca noi și trebuia să stea în banca lui. Ce îl interesa pe el banii lui Nistor? La cum joacă Nistor la Dinamo, salariul lui trebuie să fie de 20.000 pe lună.

Prunea și Bratu au avut șansa să demonstreze că pot să facă ceva pentru Dinamo, dar văd că nu au făcut și nu fac nimic”, a declarat Dănuț Lupu la Prosport.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii